Gerflor vinylgulve

Få tilbud på Gerflor vinylgulve nu

Hvor har du hørt om os?

Gerflor vinyl

Gerflor Flooring var blandt de første i verden til at producere materiale i linoleum. Sidenhen har de forsket og udviklet i nye gulvtyper til deres sortiment. Det betyder at de i dag kan præsentere næsten alle typer af gulvbelægninger – herunder:

Gerflor Flooring er leverandør til både kommercielle og private markeder. Virksomheden har hovedkontor her i Europa samt har produktionsanlæg og salgscentre over hele kontinentet. Det betyder at de kan tilbyde en kundeservice i særklasse.

Vingyl gulvbelægning fra Gerflor

Gerflor Flooring tilbyder:

  • Totalleverandør af tekstil gulvbelægning og elastisk gulvbelægning
  • Et bredt sortiment af produkter med et stort udvalg af variationer (farver, mønstre og strukturer)
  • 100 % special løsninger til ethvert projekt
  • Salgssupport og teknisk support, som kan hjælpe dig med at fuldføre dit helt eget gulvprojekt
  • Knowhow og ekspertise inden for mange forskellige brancher. Det betyder også, at de kan hjælpe dig med gulve til ethvert projekt inden for kontorer, sundhedssektoren, undervisningssektoren, serviceindustrien osv.

Hvis du har brug for prøver, kollektionsmapper, portfolio eller andet, har du mulighed for at ringe eller tage et kig på hjemmesiden for at finde inspiration til Gerflor vinylgulve. Derudover hjælper Gerflor Flooring arkitekter, bygherrer eller gulvlæggere med at finde inspiration og få vejledning til det helt konkrete projekt.

Vores udvalg af gulvbelægning med vinyl

Ønsker du at se hele udvalget af vores vinylgulve, så kan du tjekke Forbo vinylgulve eller Tarkett vinyl ud. Er du i tvivl om, hvilket vinylgulv, som passer bedst til dit erhverv, så kontakt os. Vi hjælper med at finde det rigtige erhvervsgulv.