Gerflor vinylgulve

Få tilbud på Gerflor vinylgulve nu

Hvor har du hørt om os?

Gerflor Flooring GmbH er blandt de første producenter af hårde gulvbelægninger i verden.

Gerflor Flooring var blandt de første i verden til at producere materiale i linoleum. Sidenhen har de forsket og udviklet i nye gulvtyper til deres sortiment. Det betyder bl.a. at de i dag kan præsentere næsten alle typer af gulvbelægninger – herunder:

GerflorFlooring er leverandør til både kommercielle og private markeder. Virksomheden har hovedkontor her i Europa samt har produktionsanlæg og salgscentre over hele kontinentet. Det betyder bl.a. at de kan tilbyde en kundeservice i særklasse.

Gerflor Flooring tilbyder:

  • Totalleverandør af tekstil gulvbelægning og elastisk gulvbelægning
  • Et bredt sortiment af produkter med et stort udvalg af variationer (farver, mønstre og strukturer)
  • 100 % custom løsninger til ethvert projekt
  • Salgssupport og teknisk support, som kan hjælpe dig med at fuldføre dit helt eget gulvprojekt
  • Knowhow og ekspertise inden for mange forskellige brancher. Det betyder også, at de kan hjælpe dig med gulve til ethvert projekt inden for kontorer, sundhedssektoren, undervisningssektoren, serviceindustrien osv.

Hvis du har brug for prøver, kollektionsmapper, portfolio eller andet, har du mulighed for at ringe eller tage et kig på hjemmesiden for at finde inspiration til Gerflor vinylgulve. Derudover hjælper Gerflor Flooring arkitekter, bygherrer eller gulvlæggere med at finde inspiration og få vejledning til det helt konkrete projekt.

Se vores seneste jubilæumsvideo

På enten