Gerflor

Få tilbud på Gerflor nu

Hvor har du hørt om os?

Gerflor linoleumsgulve

Gerflor GmbH er blandt verdens største producenter af hårde gulvbelægninger.

Som en af de første i verden, begyndte Gerflor at producere Sir Frederick Waltons opfindelse af det, som vi har kendt gennem de seneste hundrede år, som linoleum. Sidenhen er der blevet foretaget en del forskning og produktudvikling, hvilket nu betyder, at der er tilføjet mange nye gulvtyper til sortimentet, som Gerflor tilbyder.

I dag tilbyder Gerflor næsten alle typer gulvbelægning. Det vil sige typer som linoleumsgulv, tæpper, designgulve, vinylgulve, sportsgulve, svømmebassinfolie og meget mere, hvoraf vi hos A10 gør en del i Gerflor linoleumsgulve.

Gerflor linoleumsgulve til erhverv

Gerflor er i dag blandt verdens førende producenter af gulvbelægninger og tilbyder et stort sortiment inden for løsninger, der omfatter elastiske Gerflor-gulvbelægninger. Det vil sige gulvbelægninger, der inkluderer linoleum, vinyl, luksusvinylfliser, sikkerhedsgulve, tæpper, tæppefliser osv.

Du finder firmaets hovedkontor i Bietigheim i Tyskland. Derudover har de produktionsanlæg og salgscentre over hele Europa, hvilket gør, at de kan tilbyde en formidabel kundeservice.

Hos Gerflor får du:

  • En totalleverandør af tekstil- og elastiske gulvbelægninger
  • Stort udvalg af produkter med forskellige farver, mønstre og strukturer, som passer til ethvert projekt
  • Salgssupport og teknisk support, som giver dig hjælp og rådgivning til dit specifikke projekt
  • Knowhow og ekspertise indenfor mange forskellige brancher – alt lige fra sundhedssektoren til detailhandel og boligområdet.

Få et linoleumsgulv i dag

Der er altså flere fordele med et linoleumsgulv fra Gerflor. Er du alligevel i tvivl om, hvilket gulv der har de bedste fordele for netop dit erhverv, så kontakt os nu. Vi hjælper dig trygt gennem dit gulvprojekt.