Vores plan for bæredygtighed

A10 satser stort på bæredygtighed

Det gør vi fordi, vores branche, Danmark og planeten har brug for det. Vi er langt fra i mål eller hverken perfekte, men nu starter vi på rejsen. Ét skridt af gangen. På vejen kommer vi til at prøve at være så ærlige som overhovedet muligt. 

Derfor starter vi med vores vision:

I 2035 vil vi give muligheden for 100% CO2 neutrale produkter til vores kunder. 

Ja, det er noget af en målsætning, men vi tror på, det er det eneste rigtige at gøre. Vi er absolut ikke en lille spiller på markedet, men omvendt er vi langt fra den største. Alligevel tror vi på, vi kan være med til at skubbe branchen i den rigtige retning. Lidt ligesom Danmark, som land, har formået at påvirke de store lande. Vi håber, I vil med på rejsen. 

Vi har brug for både jeres støtte og feedback.

 

Vi er allerede i gang med nogle helt konkrete tiltag

Naturligvis kan vi ikke starte med alle de knap så grønne aspekter i vores virksomhed på én gang. Derfor starter vi med følgende:

Kerneforretning

Produkter

Materialer

Viden om ovenstående

Vejen mod CO2 neutrale gulve

Grundlæggende vil vi gerne nå et sted hen, hvor vi kan tilbyde bæredygtige gulve og CO2 neutrale produkter på alle vores projekter.

Derfor vil vi udover træ, tæppefliser og beton også kigge ind i følgende:

Vejen hen mod bæredygtige gulve er lang, meget lang, men som sagt tror vi på, det er det eneste rigtige at gøre. Både for vores egen virksomheds overlevelse såvel som kunder, da det grønne batter, men i den grad også for vores børnebørns fremtid. Vi tror på, at vi hvert år kommer tættere på CO2 neutrale gulve og dermed får en bæredygtig gulvbelægning, som gør vores virksomheder bare lidt grønnere.