Forbo vinylgulve

Få tilbud på Forbo vinylgulve nu

Hvor har du hørt om os?

Vinylgulv fra Forbo

Forbo er en førende producent inden for vinylgulvbranchen, især kendt for deres produkter til erhvervsbrug. Vinylgulve fra Forbo er kendt for deres æstetiske design og holdbarhed, og som et ekstra plus er gulvet let at montere. Uanset om du er på udkig efter gulve til dit kontor, butik eller anden erhvervsejendom, tilbyder Forbo en række løsninger, der passer til dine behov.

Ønsker du at se flere løsninger fra Forbo, tilbyder vi også Forbo luksus vinylgulv.

Skridsikkert projektvinyl

Skridsikkert projektvinyl fra Forbo er gulvet som passer til alle de steder, hvor det er vigtigt, at medarbejdere har et godt og sikkert underlag i en travl hverdag.

Forbos vinylgulve er skridsikre, fordi der er blevet tilsat to naturlige mineraler – hhv. kvarts og karborondum. Derudover er der tilsat aluminiumoxid til gulvet, som er med til at give det skridsikre gulv en lang leve tid. Disse to tilføjelser er vigtige for gulvet, da det gør gulvet til et oplagt valg, hvis der skal lægges nyt vinylgulv til travle områder med meget trafik. Det kan f.eks. være store industrifabrikker, hospitaler, skoler osv.

Alle skridsikre projektvinylgulve fra Forbo, har en PUR Pearl™ overflade. Dette giver gulvet en silkemat finish, som gør det betydeligt lettere at rengøre og vedligeholde. Derudover bliver der, under produktion, anvendt recirkuleret råmateriale og ru bagside, så gulvet hæfter bedre.

Forbo vinylgulv til erhverv

Det er meget vigtigt for arbejdsmiljøet, at gulvet har en høj skridsikkerhed. Med Step som underlag til gulvet, kan du modvirke ulykker, som kan opstå på baggrund af:

  • Vand eller andre væsker på gulvet
  • Spildte madvarer, fedtstoffer eller andet, som kan resultere i en glat overflade
  • Ramper eller områder, hvor gulvet har en hældning

Derudover tilbyder vi Forbo vinylgulve i en bred vifte af farver og designs. Dette kan give dig mulighed for at påvirke det bestemte rums atmosfære, så du f.eks. kan lave et rum med afdæmpet miljø. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Skridsikkert projektvinylgulv fra Forbo er GVK-godkendt til brug i vådrum.