LVT

Få tilbud på LVT nu

LVT eller Luxury Vinyl Tiles, som det også hedder på engelsk, er den absolutte top af poppen. Ikke nok med at gulvet er slidstærkt, så er det nemt at rengøre og kræver meget lidt vedligeholdelse. Brug altid en sæbe med en neutral Ph-værdi, så du undgår misfarvninger.

Se video om LVT gulve herunder

Hvad er LVT gulv?

Ligesom laminatgulv er vinylgulv et meget slidstærkt gulv. LVT gulve bruges ofte til de erhverv der ønsker et gulv, som både er nemt at vedligeholde og som oplever en større slitage i den daglige drift. Nogle forbinder gulvet med et klassisk gammeldags plastikgulv, men vinylgulv i dag er så meget mere på grund af dets mange fordele og det store udvalg. Du kan derfor skabe et udtryk som passer til dit erhverv.

Fordele: Gulvet modstandsdygtigt for pletter og ridser, hvilket gør, at gulvet er ideelt til erhverv. Hertil er gulvet nemt at rengøre, samt vandafvisende, hvilket blandt andet er ideelt til industrikøkkener. 

Find et stort udvalg af vinylfliser til erhverv her

Navigér i de forskellige typer af LVT gulve i navigationsbaren eller klik på de nedenstående links. Her kan du nemt og overskueligt se udvalget af de forskellige typer og mærker.

Vi har samlet nogle forskellige typer og varianter af vinylfliser her på siden, som vi håber kan hjælpe dig med at finde den korrekte løsning. 

Husk at du altid kan tage kontakt til os uforpligtende, hvis du har spørgsmål eller andet.

Se vores seneste jubilæumsvideo

På enten