LVT

Få tilbud på LVT nu

Hvor har du hørt om os?

LVT gulv

LVT eller Luxury Vinyl Tiles, som det også hedder på engelsk, er den absolutte top af poppen. Ikke nok med at gulvet er slidstærkt, så er det nemt at rengøre og kræver meget lidt vedligeholdelse. Brug altid en sæbe med en neutral Ph-værdi, så du undgår misfarvninger.

Vi har i menu’en samlet forskellige typer og varianter af vinylfliser, så du på lettest vis kan finde det vinylgulv som passer til din virksomhed. Har du brug for ekstra info, så har vi samlet den ultimative erhvervsguide til LVT – luksus vinylfliser.

Se video om LVT gulve herunder

Hvad er LVT gulve?

Ligesom laminatgulv er vinylgulv et meget slidstærkt gulv. LVT gulve bruges ofte til de erhverv der ønsker et gulv, som både er nemt at vedligeholde og som oplever en større slitage i den daglige drift. Nogle forbinder gulvet med et klassisk gammeldags plastikgulv, men vinylgulv i dag er så meget mere på grund af dets mange fordele og det store udvalg. Du kan derfor skabe et udtryk som passer til dit erhverv.

Fordele: Gulvet modstandsdygtigt for pletter og ridser, hvilket gør, at gulvet er ideelt til erhverv. Hertil er gulvet nemt at rengøre, samt vandafvisende, hvilket blandt andet er ideelt til industrikøkkener. 

Find et stort udvalg af vinylfliser til erhverv her

Navigér i de forskellige typer af LVT gulve i navigationsbaren eller klik på de nedenstående links. Her kan du nemt og overskueligt se udvalget af de forskellige typer og mærker.

Husk at du altid kan tage kontakt til os uforpligtende, hvis du har spørgsmål eller andet. Hos A10 hjælper vi med at finde den bedste gulvbelægning til erhverv.