Sportsgulve til fitnessrum

Få tilbud på Sportsgulve til fitnessrum nu

Hvor har du hørt om os?

Sportsgulv til fitnessrum

Professionelle sportsgulve til mange formål. A10 lægger gulve som er specialdesignet til fitnessrum i virksomhedens lokaler, hos fysioterapeuter, personlige trænere og lignende.

Et sportsgulv skal være stærkt, holdbart og støddæmpende på én gang.

Alle vores gulve er skabt til mange timers daglige aktiviteter, år efter år. Det er vigtigt med et korrekt gulv til fitness, så man undgår at belaste kroppen unødigt, når der springes, hoppes eller vægte bliver kastet på gulvet. Flere af vores sportsgulve kan i øvrigt lægges oven på et allerede eksisterende gulv, hvormed udgifterne til renovering af et ældre rum kan begrænses. Der er også mulighed for transportable sportsgulve og tæppefliser til midlertidige arrangementer.

Se vores tidligere arbejde med sportsgulv til springcenter.

Vælg mellem træ, linoleum eller omnisport

Vi tilbyder 3 forskellige typer sportsgulve. 1) Det klassiske sportsgulv i træ, 2) det nyskabende sportsgulv i linoleum eller 3) omnisport.

De to sidstnævnte typer giver mulighed for enten et punktelastisk, fladeelastisk eller kombielastisk sportsgulv – og vælger du en variant i træ, er du garanteret perfekte samlinger med det patenterede Woodloc® system.

Gulv til fitnessrum

Fitnessgulv har flere funktioner, det skal kunne varetage. Gulvet skal både kunne absorbere stød, afdæmpe lyd og beskytte gulvet mod vægte og diverse træningsredskaber. Det er derfor utroligt vigtigt at du vælger det helt rigtige gulv.

Men hvilket gulv har disse funktioner?

Et gummigulv er faktisk et af de bedste gulv at tage udgangspunkt i, når det kommer til gulvløsninger til fitness. Gulve med gummi er nemlig skridsikre, lette at rengøre og har en høj slidstyrke, hvilket gør gulvet ideelt for fitnesscentre og deres brugere. Det er vigtigt at beskytte rummet, træningsudstyret og brugerne, hvilket gummigulvet tager højde for. Du skal derfor overveje, hvor stor en del af rummet, som skal benytte denne gulvtype.

Er du i tvivl om, hvilket gulv du bør gå efter, så kan du tage inspiration til fitnessrum her eller træningsrum her.

Sportsgulve priser afhænger naturligvis af projektet

Søger du en sportsgulv pris, er det bedste, du kan gøre at få god rådgivning om dit projekt. Der er nemlig mange variable i spil:

  1. Renovering af sportsgulve eller nyt byggeprojekt?
  2. Størrelse og kompleksitet
  3. Ved renovering; fjerne nuværende gulv, lægge et midlertidigt sportsgulv eller lægge nyt ovenpå?
  4. Materiale; eksempelvis et sportsgulv i gummi, træ eller linoleum.
  5. Funktion; et sportsgulv der kan udskiftes eller fastinstallerede sportsgulve
  6. Budget i forhold til kvalitet og type

Renovering af sportsgulve

I tilfælde af at gulve blot trænger til en lettere renovering, hjælper vi naturligvis også med dette, hvad end det er hele gulvet eller mindre områder. Større renoveringsprojekter, kan det være nødvendigt at lægge en nyt fitnessgulv for at bibeholde et godt gulv med de rette kvaliteter til sportsudøverne. Kompleksiteten og mulighederne afhænger af dit sportsgulv. Kontakt os derfor ved reparation af dit sportsgulv, så vi sammen kan finde den optimale løsning for jer. Ved

EN 14904 standard dækker krav, som hjælper til forebyggelse af skader

Sportsskader vil alle, der dyrker motion, gerne undgå. Derfor findes der også krav til stødabsorbering, boldrefleksion, friktion, deformation m.m. Vælger du A10 som partner, så er du sikret en løsning, som til fulde lever op til disse krav. Vi arbejder efter EN 14904 standarden. Alle de nævnte krav hører ind under denne.

Tarkett sportsgulv

Tarkett sportsgulve har mulighed for at opfylde ethvert sportsbehov, når det kommer til gulvløsninger. Alt lige fra gulvløsninger til styrketræning til helt almindelig sportsudøvelse.

Tarkett tager udgangspunkt i dit behov og skræddersyr den bedste gulvløsning.

Tarkett tilbyder et stort sortiment af sportsgulve. Du vil være i stand til at finde noget, uanset dit behov. Det kan være, at du f.eks. har brug for et sportsgulv til virksomhedens fitnessrum eller sportsgulv til dit studie som personlig træner.

Alle sportsgulve fra Tarkett er beskrevet i henhold til den europæiske standard EN 14904.

Fleksible løsninger med Tarkett Omnisport m.m.

Tarkett tilbyder følgende sportsgulve:

  • Punktelastiske sportsgulve
  • Fladelastiske sportsgulve
  • Kombielastiske sportsgulve


Overfladebelægninger:

Fra Kährs

Med sportsgulv fra Kährs får du komplet dæmpning og forstærkning på undersiden af brædderne. Kombineret med Woodloc®-systemet, er der altid garanti for perfekte samlinger.

Resultatet med dette gulv er en jævn overflade med optimal støddæmpning. Det betyder, at du minimerer skader, når man løber, lander forkert eller falder på gulvet.

Kährs sikrer enkelthed

Kährs Activity Floor er enkelt at lægge og tage op igen. Du kan lægge det direkte på undergulvet, uden det har brug for tidskrævende strøkonstruktioner. Du har hverken brug for søm eller skruer til at lægge gulvet.

Når gulvet er lagt, er det enkelt og let at tage op igen, så du for eksempel let kan udskifte gulvet.