Bæredygtige tæpper

Få tilbud på Bæredygtige tæpper nu

Hvor har du hørt om os?

Co2 reduceret tæpper

Vidste du at vi kan forlænge levetiden af tæpper med op til 3 gange ved blot at udføre den korrekte vedligeholdelse? Med vores nye løsning inden for CO2-reducerede tæpperfliser investerer du i en måske bedre løsningen indenfor bæredygtige tæpper.

Ligesom vores bæredygtige trægulve har vi udarbejdet et nyt bæredygtigt koncept med tæppefliser. Konceptet omfatter en abonnementsløsning, hvor du investerer i løbende vedligehold i form af rens og udskiftning af dine nye tæppefliser. Modsat trægulve, er det ikke forventeligt, at brugte tæpper kan genanvendes direkte til en ny kunde. Ved abonnementsordningen sikrer vi derimod at det håndteres forsvarligt.

Hvordan bidrager vores koncept til bæredygtighed og CO2-reduktion? Nøglen ligger i at forlænge gulvets levetid. Ved regelmæssigt at fjerne skidt og snavs, forlænger vi ikke blot levetiden på dine gulve, men reducerer også CO2-udledningen. Med tæppefliser på abonnement er du altså med til at spare på CO2’en samtidig med at du forbedrer indeklimaet markant. 

Hvad inkluderer konceptet?

Vores service inkluderer kontinuerlig vedligeholdelse gennem pleje og rensning af dine tæppefliser. Når du ikke længere har brug for tæppefliserne, gælder vores take-back-system: Vi tager tæppefliserne retur, sorterer dem, og de genanvendelige fliser bliver forberedt til en ny kunde. De resterende fliser sendes tilbage til fabrikkerne, hvor de genbruges i produktionen af nye tæpper. Dette sikrer en omfattende, bæredygtig cyklus for hvert eneste tæppe som en del af vores plan for bæredygtighed.

Vores udvalg af bæredygtige gulve

Siden 2020 har vi hos A10 haft en mission om at udvikle gulvprodukter, der ikke blot giver mening for danske virksomheder, men også bidrager til en lavere CO2-udledning. I tråd med vores engagement i en mere cirkulær økonomi, introducerer vi udover vores tæppefliser en abbonement omkring CO2-reduceret trægulve, som er en del af vores indsats for CO2-reduktion.

Et abonnement af vores CO2 reduceret trægulve, er lige så enkelt som vores koncept her med tæppefliserne. Med mere bæredygtige trægulve kan vi dog sikre, at gulvet kan genbruges af en ny kunde. Ved at abonnere på vores trægulve, kan du forlænge gulvets levetid op til fem gange sammenlignet med et gulv, der ikke vedligeholdes korrekt. Dette sikrer ikke kun en bæredygtig cyklus, men også en langvarig værdi for dig som kunde.

Interesseret i et gulv på abonnement?

Overvejer du et gulvabonnement? Hos A10 står vi klar til at hjælpe dig med at træffe det rette valg. Vores abonnementsløsninger tilbyder både bæredygtighed og økonomisk effektivitet, som sikrer dig en mere bæredygtig investering.

Uanset om du ønsker et CO2 reduceret gulv eller blot en almindelig gulvløsning, hjælper vi dig naturligvis godt på vej. Kontakt os nu, så hjælper vi dig med at finde det helt rette gulv.