Pleje af linoleumsgulve

Få tilbud på Pleje af linoleumsgulve nu

Pleje af linoleumsgulve

A10 er eksperter i rengøring og vedligeholdelse af linoleum. Har dit firma linoleumsgulv, kan det over tid komme til at se mat ud, da overfladen, som er olieret både slides og oxideres. Ved brug af forkert rengøringsmiddel kan I komme til at ridse eller skramme gulvet, fordi overfladen simpelthen ødelægges.

Laver du en aftale med os, så kan vi foretage vask, rensning og rengøring efter gulvets behov, så det igen ser flot ud, og dermed sagtens kan holde længere.

Efterbehandling i top kvalitet

Hos A10 kan vi naturligvis også klare den rette efterbehandling af jeres linoleumsgulve. Vi bruger branchens absolut bedste plejemidler for at sikre, at jeres gulve fremstår fantastisk, og at de kan holde mange år endnu.

Linoleum er – som navnet antyder – bl.a. lavet af linolie. Det indeholder også andre organiske produkter som for eksempel harpiks og træmel, og derfor er linoleum 100% økologisk.

Få et gratis tilbud på rengøring af linoleumsgulv

Ring til os og få et uforpligtende tilbud på pleje og rengøring af jeres linoleumsgulve. Vi træffes på 75502900 eller på email a10@a10.dk.

Ønsker I at tale om mulighederne for at få lagt helt nyt linoleumsgulv, så klarer vi naturligvis også det.

Se vores seneste jubilæumsvideo

På enten