Pleje af linoleumsgulve

Få tilbud på Pleje af linoleumsgulve nu

Hvor har du hørt om os?

Pleje af linoleumsgulve

A10 er eksperter i professionel gulvpleje og vedligeholdelse af linoleum. Har dit firma linoleumsgulv, kan det over tid komme til at se mat ud, da overfladen, som er olieret både slides og oxideres. Ved brug af forkert rengøringsmiddel kan I komme til at ridse eller skramme gulvet, fordi overfladen simpelthen ødelægges.

Laver du en aftale med os, så kan vi foretage vask, rensning og rengøring efter gulvets behov, så det igen ser flot ud, og dermed sagtens kan holde længere.

Vedligeholdelse af linoleum

Hos A10 kan vi naturligvis også klare den rette efterbehandling og pleje af jeres linoleumsgulve. Vi bruger branchens absolut bedste plejemidler for at sikre, at jeres gulve fremstår fantastisk, og at de kan holde i mange år endnu.

Linoleum er – som navnet antyder – bl.a. lavet af linolie. Det indeholder også andre organiske produkter som for eksempel harpiks og træmel, og derfor er linoleum 100% økologisk.

Rengøring af linoleumsgulv

Da linoleum er et organisk materiale, er det vigtigt at rengøre gulvet rigtigt, således, du ikke ødelægger overfladen på gulvet. Den daglige rengøring kan let bestå af en simpel støvsugning, men trænger gulvet til en vasketur, så skal du læse med!

Vask af linoleumsgulv er bedst ved hjælp af en klud og moppe. Det er altid det mest fordelagtige at vaske gulvet i rengøringsmiddel beregnet til materialet. Derfor bør du finde rengøringsmiddel egnet til linoleum frem. Hvis du ikke kan finde dette, kan du dog også bruge sæbespåner. 

Det er vigtigt, at du ikke bruger skrappe rengøringsmidler med en PH-værdi over 10. Det gælder således også brun sæbe, da det ødelægger overfladen af dit linoleumsgulv. 

Ridser i linoleumsgulv

Der kan til enhver tid opstå ridser i et linoleumsgulv uanset forholdsregler. Heldigvis kan ridserne i linoleumsgulvet fjernes. Ridserne kan forsigtigt slibes med fint slibepapir. Dog er der stor risiko for at du ridser gulvet lysere. Vi anbefaler derfor at du investerer i professionel gulvpleje. Hos A10 hjælper vi med afslibning af gulve, reparation og efterbehandling af gulve. På denne måde sikrer du den rette gulvpleje og et smukt resultat.

Få et gratis tilbud på rengøring af linoleumsgulv

Ring til os og få et uforpligtende tilbud på pleje og rengøring af jeres linoleumsgulve. Vi træffes på 75502900 eller på email a10@a10.dk. Er du i tvivl om det rette gulv til dit erhverv? Så har vi lavet en guide, så du let kan finde den bedste gulvbelægning til erhverv.