Tæppefliser

Få tilbud på Tæppefliser nu

Hvor har du hørt om os?

Tæppefliser til erhverv

Med tæppefliser får du en fleksibel gulvbelægning, der specielt er egnet til moderne kontormiljøer. Hos A10 tilbyder vi et godt tilbud på tæppefliser til en fornuftig pris.

Tæppefliser er ideelle til kontorer og en af de mest praktiske muligheder, hvis I ønsker et tæppe til jeres erhverv. Tæppefliser giver friheden til at skabe et unikt gulvdesign, der passer perfekt til både kontor- og butiksmiljøer. Forestil jer at kunne sammensætte jeres eget mønster og farvesammensætning, skræddersyet til virksomhedens stil og brand. Med tæppefliser kan I gøre netop det, og skabe et miljø, der ikke bare ser godt ud, men også afspejler jeres virksomheds identitet. 

Udover deres æstetiske appel, byder tæppefliserne  praktiske fordele. Takket være deres modulære design, er det nemt at udskifte en enkelt tæppeflise og få adgang til gulvet nedenunder, hvilket gør vedligeholdelse og eventuelle reparationer til en leg. Dette er en stor fordel, hvis det bliver nødvendigt at få adgang på grund af reparationer eller nye installationer på kontoret.

Tæppefliser: En gulvløsning med mange fordele

Det er ikke uden grund, at tæppefliser er en populær gulvløsning til kontoret. Med denne gulvløsning følger mange fordele såsom:

  • Lyddæmpende effekt: Et kontor er ofte præget af telefonopkald, samtaler mellem kolleger og andet støj. Tæppefliser danner en lyddæmpende effekt, og denne type gulv er derfor den ideelle gulvløsning til kontoret.

  • Høj slidstyrke: Tæppefliser kan holde til meget slid og har derfor en lang levetid. Vi anbefaler, at du går efter slidstærke tæppefliser, der er testet for brugen af kontorstole.

  • Miljøvenlig gulvbelægning: Denne type gulvbelægning binder ikke støvpartikler, der typisk bliver spredt meget på kontorer, og derudover udgiver tæppefliser ingen skadelige stoffer.

  • Høj fleksibilitet: Tæppefliser er ikke kun nemme at montere. De er også lette at rykke rundt på og udskifte igen. Det er en stor fordel kun at skulle udskifte en enkelt tæppeflise i stedet for hele gulvtæppet, hvis det bliver nødvendigt at komme ned til gulvet.

Tæppefliser til kontor

Hos A10 finder du et udvalg af:


Tæppefliser til kontor og erhverv er designet til at være meget holdbare og slidstærke, og de passer perfekt til områder med meget bevægelse i virksomheden. Det gør de mest af alt, fordi det er muligt at skifte dem ud, hvis der sker uoprettelige skader eller kommer en stædig plet, der ikke vil forsvinde. Det er en kæmpe fordel i forhold til væg-til-væg tæpper eller lignende gulvtæpper.

Slidstærke tæppefliser

Tæppefliser er som udgangspunkt altid slidstærke, hvilket er en stor fordel til erhverv og travle kontormiljøer. Derfor er vores udvalg af såkaldte slidstærke tæppefliser designet til at modstå udfordringer og slitage, som høj trafik og kontorstole kan medføre. De er ideelle for virksomheder, der ønsker et gulv, der ikke blot ser godt ud, men også kan holde til dagligdagens slid og slæb.

A10 tæpper: Få et tilbud inklusiv montering

Hos A10 er vi specialister i gulvlægning og vi har et stort udvalg af vores såkaldte A10 tæpper. Vi vejleder gerne vores erhvervskunder gennem hele processen, fra det første valg af tæppefliser til den endelige montering. Vi sikrer, at I får det perfekte gulv, der matcher jeres ønsker og erhvervsbehov.

Foruden vores udvalg af tæppefliser, har vi også et bredt sortiment af løse tæpper og væg-til-væg tæpper, der kan fuldende ethvert rum med stil og komfort.

Montering af tæppefliser

Ønsker du hjælp til lægning af tæppefliser? Intet problem! Hvis du vil have en nem og sikker proces, står vores erfarne gulvmontører klar til at hjælpe. Vi tilbyder professionel montering af tæppefliser og pålægning af tæpper til konkurrencedygtige priser.

Vores tæppefliser fås i udvalgte størrelser. Almindelige fliser omkring de 48×48 cm eller 50×50 cm giver typisk en flot symmetri og er yderst fleksibelt i forhold til rummet. Større fliser kan give gulvet en mere ensartethed og færre synlige samlinger, hvis man ønsker et mere ensartet gulv.

Så hvorfor vente? Kontakt os og få dit et godt tilbud på tæppefliser.