Tæppefliser

Få tilbud på Tæppefliser nu

Hvor har du hørt om os?

Tæppefliser til erhverv

Med tæppefliser får du en fleksibel gulvbelægning, der specielt er egnet til moderne kontormiljøer. Hos A10 tilbyder vi jer et godt tilbud på tæppefliser til en fornuftig pris.

Tæppefliser er den rette løsning på et kontor i konstant forandring. Det giver jer mulighed for at designe gulvet, som I ønsker det, uanset om det er til kontor eller butik. Med tæppefliser kan I selv sammensætte fliserne og bestemme, hvilke mønstre der passer ind i netop jeres arbejdsmiljø. På den måde kan I designe et gulv, som passer til jeres stil og brand med netop de formål, I ønsker.

Tæppefliserne har også mange praktiske muligheder. Tæppet gør nemlig, at I let kan komme ned til gulvet under tæpperne grundet flisernes fleksibilitet og modulering. Det er en stor fordel, hvis det bliver nødvendigt at få adgang på grund af reparationer, nye installationer på kontoret eller nye kabler i installations- og kabelgulvet.

En gulvløsning med mange fordele

Det er ikke uden grund, at tæppefliser er en populær gulvløsning til kontoret. Med denne gulvløsning følger mange fordele såsom:

  • Lyddæmpende effekt: Et kontor er ofte præget af telefonopkald, samtaler mellem kolleger og andet støj. Tæppefliser danner en lyddæmpende effekt, og denne type gulv er derfor den ideelle gulvløsning til kontoret.
  • Høj slidstyrke: Tæppefliser kan holde til meget slid og har derfor en lang levetid. Vi anbefaler, at du går efter slidstærke tæppefliser, der er testet for brugen af kontorstole.
  • Miljøvenlig gulvbelægning: Denne type gulvbelægning binder ikke støvpartikler, der typisk bliver spredt meget på kontorer, og derudover udgiver tæppefliser ingen skadelige stoffer.
  • Høj fleksibilitet: Tæppefliser er ikke kun nemme at montere. De er også lette at rykke rundt på og udskifte igen. Det er en stor fordel kun at skulle udskifte en enkelt tæppeflise i stedet for hele gulvtæppet, hvis det bliver nødvendigt at komme ned til gulvet.Få et tilbud inklusiv montering

 

Hos A10 finder du et udvalg af:

Tæppefliser er designet til at være meget holdbare og slidstærke, og de passer perfekt til områder med meget bevægelse i virksomheden. Det gør de mest af alt, fordi det er muligt at skifte dem ud, hvis der sker uoprettelige skader eller kommer en stædig plet, der ikke vil forsvinde. Det er en kæmpe fordel i forhold til væg-til-væg tæpper eller lignende gulvtæpper.

Hos A10 er vi specialister i gulvlægning, og vi vil naturligvis også hjælpe med lægning af tæppefliser samt montering af tæppefliser til en god pris, så det rammer netop den vision, I ønsker for jeres løsning hos os.

Ønsker I at se nogle prøver eller få et tilbud på tæppefliser, så kontakt os her