Tæppefliser

Få tilbud på Tæppefliser nu

Tæppefliser til erhverv

Med tæppefliser får du en fleksibel gulvbelægning, der er specielt egnet til moderne kontormiljøer. Hos A10 tilbyder vi jer et godt tilbud på tæppefliser til en fornuftig pris.

Tæppefliser er den rette løsning på et kontor i konstant forandring. Det giver jer mulighed for at designe gulvet, som I ønsker det, uanset om det er til et kontor eller en butik. Med tæppefliser kan I selv sammensætte fliserne og bestemme, hvilke mønstre der passer ind i netop jeres arbejdsmiljø. På den måde kan I designe et gulv, som passer til jeres stil og brand med netop de formål, I ønsker.

Tæppefliserne har også mange praktiske muligheder. Med tæppefliser kan I let komme ned til gulvet under tæpperne grundet flisernes fleksibilitet og modulering. Det er en stor fordel, hvis det bliver nødvendigt at få adgang på grund af reparationer, nye installationer på kontoret eller nye kabler i installations- og kabelgulvet.

En gulvløsning med mange fordele

Det er ikke uden grund, at tæppefliser er en populær gulvløsning til kontoret. Med denne gulvløsning følger mange fordele såsom:

  • Lyddæmpende effekt: Et kontor er ofte præget af telefonopkald, samtaler mellem kolleger og andet støj. Med tæppeflisernes lyddæmpende effekt er det derfor den ideelle gulvløsning til kontoret.
  • Høj slidstyrke: Tæppefliser kan holde til meget slid og har derfor en lang levetid. Vi anbefaler, at du går efter tæppefliser, der er testet for brugen af kontorstole.
  • Miljøvenlig gulvbelægning: Denne type gulvbelægning binder ikke støvpartikler, der typisk bliver spredt meget på kontorer, og derudover udgiver tæppefliser ingen skadelige stoffer.
  • Høj fleksibilitet: Tæppefliser er ikke kun nemme at montere. De er også lette at rykke rundt på og udskifte igen. Det er en stor fordel kun at skulle udskifte en enkelt tæppeflise i stedet for hele gulvtæppet, hvis det bliver nødvendigt at komme ned til gulvet.

Få et tilbud inklusiv montering

Tæppefliser er designet til at være meget holdbare og slidstærke, og de passer perfekt til områder med meget bevægelse i virksomheden. Det gør de mest af alt, fordi det er muligt at skifte dem ud, hvis der sker uoprettelige skader eller kommer en stædig plet, der ikke vil forsvinde. Det er en kæmpe fordel i forhold til væg-til-væg tæpper eller lignende gulvtæpper.

Hos A10 er vi specialister i gulvlægning, og vi vil naturligvis også hjælpe med lægning og montering af tæppefliser til en god pris, så det rammer netop den vision, I ønsker for jeres løsning hos os.

Ønsker I at se nogle prøver eller få et tilbud på tæppefliser, så kontakt os her. Der er også mulighed for at lave en aftale om, at I kan se vores showroom i Kolding, hvor vi kan tage en snak om, hvilke fordele tæppefliser har for netop jeres virksomhed.

Se vores seneste jubilæumsvideo

På enten