Tæpperensning

Få tilbud på Tæpperensning nu

Hvor har du hørt om os?

Professionel tæpperens til erhverv

Er du klar til at give dine tæpper den omsorg, som de fortjener? 

Hos A10 ved vi, hvor svært det kan være at holde tæpper pæne. Derfor tilbyder vi professionel tæpperensning af gulvtæpper til erhverv. Rensning af gulvtæpper kan være en kompliceret proces, som ikke bare lige kan klares via husmandstricket med kartoffelmel. Med flere år i branchen har vi set det meste, og vi er derfor ikke bange for genstridige pletter og mærker. Vi tager altid kampen op mod pletterne med vores tæpperens, så mon ikke vi også kan hjælpe dig? Det sparer dig ihvertfald for en del omkostninger i længden!

På jyske manér, giver vi gerne et uforpligtende tilbud på rensning af tæpper.

Lad os puste nyt liv i dine tæpper. A10 har alt, hvad der skal bruges til rengøring af jeres tæppe, så tryk på knappen, slip for besværet og lad os rense jeres tæpper. 

Rensning af tæpper

‘’Hvorfor rense mine gulvtæpper’’ tænker du måske? Med tiden kan der hobe sig en del snavs op i dit gulvtæppe. Måske kan du ikke se det med det blotte øje? Eller måske har du allerede fået en stor, genstridig plet, som du ikke selv kan fjerne? Ligemeget årsagen, så er det godt at få renset tæpperne på kontoret for et sundere indendørs miljø. Det giver både rummet et flot finish igen, men det hjælper også på luften, hvad angår både støv og lugt. Der er derfor ingen gode grunde til at glemme din tæpper og en god omgang tæpperensning

Rens af væg til væg tæppe

Hos A10 tilbyder vi rensning af gulvningtæppe som en del af vores professionelle gulvpleje. Vi hjælper derfor gerne med rensning af væg til væg tæppe, rensning af tæppefliser og rensning af løse tæpper. Vi sørger for professionel tæpperensning, så du kan nyde dine tæpper mange år frem.

Kontakt A10 for tæpperensning pris 

Ring til A10 og hør nærmere om mulighederne for tæpperensning i jeres virksomhed samt priser på tæpperensning. Vi er klar til at snakke med jer på telefonnummer 75502900. I er også meget velkomne til at skrive en mail til os på a10@a10.dk 

Kan dit tæppe ikke klare mosten mere? Så bør du i stedet overveje et nyt gulvtæppe.

Vi tilbyder både løse tæpper, tæppefliser og væg til væg tæppe til erhverv. Vi har derfor lavet en guide ‘’alt om erhvervstæpper’’, så du ingen undskyldninger har for at få et nyt flot gulv.