Laminatgulve

Få tilbud på Laminatgulve nu

Hvor har du hørt om os?

Laminatgulve

Laminatgulve – Et gulv til forveksling

Et laminatgulv ligner til forveksling et trægulv, og mange bemærker først forskellen, når de rører ved gulvet med hænderne. Et laminatgulv kan produceres i forskellige designs som er ret naturtro. Derfor vælger flere et gulv i laminat frem for et trægulv, da det er mere vedligeholdelsesfrit. 

En af de store fordele ved et laminatgulv er, at det er meget slidstærkt og dermed et godt valg til lokaler, hvor der dagligt påføres meget stress på gulvet. Det kan være alt lige fra flytning af møbler til mange personer, der går igennem lokalet. Et eksempel er i kontormiljøer, hvor gulvet udsættes for en masse forskellige skotyper i løbet af en dag, samt kontorstole, der bliver flyttet rundt på. 

Laminatgulvet vil ikke reagere på samme måde på belastning, som et klassisk trægulv vil, og det er noget, mange sætter pris på – ikke mindst på arbejdspladser, hvor gulvet er meget udsat.

Laminat flisegulv

Skal dit gulv ligne mere et flisegulv frem for et trægulv, så kan du nemt overveje et gulv med laminatfliser i stedet. Her får du det super klassiske og enkle design som rigtige fliser giver, hvorpå du får samme fordele som det almindelige laminatgulv. 

Det gode ved et flisegulv er, at man kan vælge mellem et bredt udvalg af forskellige mønstre og udtryk. Dette gør det nemt for dig at vælge lige præcis det gulv, som passer lidt ind til dit erhverv.

Laminatgulve: Let at montere

En anden stor fordel ved at anvende laminatgulv til lokaler er, at de kræver minimal vedligeholdelse og er lette at montere. Vi monterer selvfølgelig dit laminatgulv, så du får et resultat, som er identisk med et traditionelt trægulv og kan holde sit flotte udseende i årevis. Det er muligt at montere et laminatgulv på egen hånd, men lader du os montere gulvet, så kan du være sikker på et veludført arbejde, der giver et fejlfrit resultat. Således risikerer du heller ikke, at der senere opstår problemer, fordi gulvet er blevet lagt skævt eller forkert på anden måde.

Vedligehold af laminatgulv

Den helt store fordel ved et laminatgulv i forhold til fx et trægulv er, at laminatgulvet kræver meget lidt vedligeholdelse. Når gulvet er lagt, skal der ikke arbejdes synderligt meget mere med det. Det skal hverken slibes eller lakeres.

Et laminatgulv består helt konkret af flere forskellige lag af sammenpressede træfibre og et imprægneret mønsterpapir, der resulterer i en stærk overflade. Det er mønsterpapiret, der afgør laminatgulvets udseende, og derfor er det muligt at producere laminat gulve med alverdens former for mønstre. Den mest populære form for laminatgulv er blot forskellige træsorter, men det findes også som klinker og fliser. 

Vi garanterer, at vores gulve i laminat til forveksling ligner den ægte vare og at du med stor sandsynlighed vil blive rigtig glad for denne løsning til din virksomhed.

Bedste laminatgulv til din virksomhed

Hvis du tror, et laminat gulv primært er velegnet i private hjem, så tager du fejl. Nok er det sandt, at mange børnefamilier vælger laminatgulv, da det er en nem og flot løsning, men i dag finder du også laminatgulve i mange virksomheder. Det er især en oplagt løsning i virksomheder, hvor der kommer og går mange mennesker i løbet af en dag. Gulvet forhindrer nemlig skidt og snavs i at sætte sig fast, og i mange tilfælde kan det tørres af med en våd klud. 

Laminatgulv fra Pergo

Vores laminatgulv fra Pergo er et super populært gulv som altid falder i god jord. Vi er vilde med dette gulv, det det er holdbart, let at montere, de har et stort udvalg af mønstre og farver og miljøbevidste.

Vores populære Pergo-laminatgulve er så nemme at vedligeholde, at du faktisk ikke engang må bruge voks eller poleringsmiddel. Skrub heller ikke med grove materialer som fx ståluld, men brug blot en almindelig blød klud eller moppe.

Køb et laminatgulv til erhverv

Få et uforpligtende tilbud på laminatgulv eller bliv klogere på den bedste gulvbelægning til dit erhverv. Ring til A10 på 75 50 29 00 eller skriv på a10@a10.dk. Så tager vi en snak om dine behov og finder det gulv, som passer perfekt til dig og din virksomhed. 

Det kan også være, at et tæppe vil være en bedre løsning? Vi ved at det kan være svært at vurdere alene. Vi er eksperter på området, og det betyder, at vi kan rådgive og vejlede dig til at træffe den helt rette beslutning for din virksomhed. Hold dig derfor ikke tilbage, men giv os et kald i dag for mere information omkring dine muligheder.