Pergo

Få tilbud på Pergo nu

Hvor har du hørt om os?

Pergo laminatgulv

Når det kommer til valg af laminatgulv, går du aldrig galt i byen med et Pergo gulv. Pergo opfandt laminatgulvet for mere end 35 år siden og har siden da udviklet udseende, holdbarhed, følelse og miljømæssige krav, så du i dag får et gulv af den højeste kvalitet. Laminatgulve fra Pergo er fremstillet med fokus på at kunne holde til mange års forbrug samt beholde sit smukke ydre.

Hvad er pergo gulv?

Pergo laminat er skabt gennem en proces, hvor papir og harpiks bliver trykket sammen gennem et højt tryk og ved høj varme, hvilket resulterer i at harpiksen hærder. Denne proces skaber de velkendte laminatplader, som vi kender i dag. 

Derfor skal du vælge et Pergo laminatgulv

Der er adskillige grunde til, hvorfor Pergo laminatgulv er vejen frem. Herunder vil vi give dig 5 gode grunde til, hvorfor du bør vælge et laminatgulv fra Pergo.

5 vigtige grunde til at vælge et Pergo gulv

 • Innovativt design, mønstre og strukturer
  Pergo har udviklet sine mønstre med sans for de seneste tendenser. Du får altså en bred vifte af produkter, som fås i forskellige formater og strukturer. Alle mønstre, strukturer og designs er fremstillet med formålet at give gulvet en ægte og autentisk følelse.
 • Bedste holdbarhed til forandringer i det virkelige liv
  Et gulv er med dig fra start til slut. Derfor er det også vigtigt, at du får et gulv, som kan holde til lidt af hvert, når det kommer til små uheld, kæledyr, bøvn osv. Hemmeligheden ligger i vores produktopbygning med TitanX™-overfladen. Derudover støttes det hele op af en livstidsgaranti.
 • 84 mønstre i tre kvaliteter!
  Nu kan du få alle laminatgulve fra Pergo i tre forskellige kvaliteter. Du får altså mulighed for at vælge det laminat-design, som du bedst kan lide samt den slidstyrke, som passer til dine behov. Kort sagt får du altså mulighed for at vælge det perfekte gulv til formålet.
 • Ekstrem nem montering
  Det er ikke en overdrivelse, at det er ekstremt let at montere laminatgulvet fra Pergo. Du har nemlig mulighed for at bruge det revolutionerende PerfectFold™ 3.0 kliksystem. Du får altså mulighed for at gå på gulvet med det samme!
 • Godt valg for miljøet 
  Pergo går højt op i miljøbevidsthed. Derfor er laminatgulve fra Pergo også certificerede og et miljømsæsigt godt valg. Miljøpolitikken dækker ikke kun ord – den dækker nemlig alt lige fra valg af materialer, produktionsprocesser, transportering af varer samt emballering.

Hvis du gerne vil følge med i processen i at lægge et laminatgulv fra Pergo, så kan du læse mere her: 

Vask af Pergo gulv

Når man skal rengøre et laminatgulv, er det vigtigt ikke at bruge almindelige rengøringsmidler. Bl.a. sæber kan gå ind og fjerne glansen i gulvet, hvortil forskellige plejemidler vil danne en film på gulvets overflade. Derfor er vand og en moppe i de fleste tilfælde det bedste rengøringstrick, når det kommer til vask af gulvet. 

Hvis gulvet er mere beskidt, kan man benytte specialfremstillet rengøringsmiddel til laminatgulv. Læs evt mere her: Sådan rengør du laminatgulve

Laminatgulve til erhverv

Har du brug for et nyt gulv til din virksomhed, så kan Pergo laminat være en oplagt mulighed. Hos A10 hjælper og vejleder vi naturligvis, så du kan finde frem til det helt rette gulv. Er du helt på bar bund, så tag et kig på vores produktinspiration og find de gulve, som er oplagte til dit erhverv.