Lamelgulv

Få tilbud på Lamelgulv nu

Hvor har du hørt om os?

Lamelgulve

Et lamelgulv er for dig, der gerne vil give din boligindretning et strejf af luksus, men samtidig vil have et praktisk gulv, der kan modstå dagligdagens klimamæssige udfordringer.

Vælger du et lamelgulv, får du et ikke alene smukt, men også formstabilt trægulv. Med et lamelgulv, behøver du ikke bekymre dig om, hvad den svingende danske temperatur og luftfugtighed gør ved dit gulv. I modsætning til et klassisk trægulv, arbejder og forandrer et lamelgulv sig ikke, og det bibeholder derfor lige nøjagtig det udtryk, du har valgt.

Typer af lamelgulve

Et lamelgulv består normalt af tre dele. Et slidlag øverst, en tykkere kerne og nederst et tyndt bundlag. Det er især bundlaget og den tykke kerne, der gør lamel trægulvet så formstabilt, at det ikke lader sig påvirke af skiftende temperaturer.

Lamel trægulv – Et økonomisk alternativ

Lamelgulve er et økonomisk alternativ til massive trægulve, og de er desuden utroligt nemme at lægge. Når dit lamelgulv først er lagt, kan du ikke se forskel på det og et massivt plankegulv. Lamelgulvet er derfor den ideelle løsning for dig, der er praktisk og økonomisk bevidst, men som ikke ønsker at gå på kompromis med det smukke æstetiske udtryk, et trægulv giver.

Et lamelgulv gør lykke i mange typer rum, og anvendelsesmulighederne er uendelige. Hos A10 går vi ikke på kompromis med kvaliteten af de lamelgulve, vi udbyder. Derimod sikrer vi dig god værdi for pengene med et kvalitetslamelgulv, du kan få glæde af mange år frem.

Vedligeholdelse af lamelgulv

Erhvervsgulve udsættes ofte for højere trafik og større belastning end i private hjem. Derfor kræver lamelgulve i erhvervsmæssige sammenhænge en smule mere vedligeholdelse. Regelmæssig og effektiv rengøring er nøglen til at bevare trægulvet. Til daglig rengøring, brug gerne en støvsuger med bløde børster for at fjerne støv og snavs. Vi anbefaler altid en let fugtet klud frem for vådmopning. Vælg desuden rengøringsmidler, der er specielt designet til lamelgulve, for at sikre, at de ikke forårsager misfarvning.

Lamelgulve fra A10

Hos A10 har vi specialiserer vi os i leverandører, som køber deres træ miljøbevidst. Det betyder, at vores leverandører alle sammen har FSC-certificeringen (Forest Stewardship Council) eller PEFC (Program for the Endorsement of Forest Certification), eller tilsvarende certifikation. Læs mere om bæredygtige gulve her.

Udover at sikre kvaliteten, sikrer et stort leverandørnetværk også, at du kan få lige præcis det trægulv, du gerne vil have, baseret på dine behov, og ikke mindst din smag og stil.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på lamelgulv +45 75 50 29 00
 a10@a10.dk