Korkgulve

Få tilbud på Korkgulve nu

Hvor har du hørt om os?

Korkgulve

Et korkgulv er et yderst fordelagtigt erhvervsgulv og kommer med en lang række fordele. Kork gulvbelægning kendetegnes som et akustikgulv og både lyddæmpende, affjedrende samt isolerende fordele. Alt dette kan du læse meget mere om på siden her!

Nogle forbinder måske kork med at være et ældgammelt materiale, der minder dem om flaskepropper på vinflasker. Det er de færreste, de er klar over, at kork også er ganske anvendelige og fordelagtigt i andre sammenhænge, og det vil vi derfor gøre dig lige klogere på lige her.

På mange måder kan man kalde et korkgulv for et akustikgulv. Det er nemlig i høj grad både lyddæmpende, men også affjedrende og isolerende. Kork er elastisk, men uden at være alt for blødt, og derfor er det samtidig blødt og behageligt at gå på. Og som om det ikke var nok, så er et korkgulv yderligere termoisolerende. Det betyder, at gulvet fastholder en optimal temperatur både sommer og vinter.

Korkgulv: naturligt råmateriale

Gulv med kork er et rigtig godt valg, når det kommer til gulvløsninger. Gulvbelægning med kork, som er et unikt råmateriale, er 100% naturligt, vedvarende og med mulighed for genanvendelse. Samtidig får du et gulv, som har lyddæmpende og støddæmpende egenskaber, hvilket gør det til et meget fordelagtigt valg af gulvbelægning. Kork er mere eller mindre uigennemtrængeligt for vand og luft, hvilket er hvorfor materialet blandt andet bliver brugt som flaskepropper. Du ser samtidig kork brugt i skosåler og det skyldes blandt andet de varmeisolerende evner. Kork har desuden en slags anti scratch-overflade, der forhindrer ridser og skrammer.

Et korkgulv er nem at rengøre, idet det både tåler støvsugning og forskellige former for vaskemidler. Overvejer du derfor et korkgulv til din virksomhed, hvor der dagligt er rigtig mange mennesker igennem, så er der ingen grund til bekymring. Som tidligere nævnt vil gulvet heller ikke optage vand, så spildt væske vil ikke være noget problem.

Sidst, men ikke mindst er det værd at nævne, at kork besidder nogle allergivenlige egenskaber. Dette skyldes hele den måde, gulvet bliver produceret og behandlet på. Denne proces er nemlig afvisende over for støv, og i en virksomhed, hvor der sidder rigtig mange forskellige mennesker, så vil det være en fordel at mindste allergifremkaldende produkter.

Kork gulvbelægning

Kork fremstilles af bark, hvilket betyder, at der ikke fældes træer for at producere kork til gulvbelægning. Dette gør også materialet bæredygtigt, som er miljørigtigt og med til at skåne jorden.

Som du nok kan fornemme, så er der rigtig mange gode grunde til at lægge et korkgulv i din virksomhed. Det er et lidt anderledes valg, som ikke ses særlig ofte, men som ikke desto mindre vil være et fantastisk valg, som du og dine medarbejdere helt sikkert vil blive glad for. Her hos A10 står vi med glæde for at hjælpe dig med at finde den rette kork gulvbelægning. Se fx Wicanders korkgulv, der er noget af det bedste på markedet. Dette gulv er sammensat af hele 6 lag, hvilket resulterer i en utroligt slidstærk løsning. Fra Wicander finder du flere forskellige løsninger af korkgulve, og følger du linket, kan du læse meget mere.

Få tilbud på korkgulv

Ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os endelig i dag. Vi sidder klar til at hjælpe, rådgive og vejlede dig til det bedste valg for din virksomhed.