Kährs

Få tilbud på Kährs nu

Hvor har du hørt om os?

Trægulve fra Kährs

Det flerlagede trægulv fra Kährs er den klart bedste og mest stabile gulvløsning på markedet. Derudover er det også fremstillet af fornyelige ressourcer, som kan genbruges, og som optimerer brugen af råmaterialer.

Produktionsprocessen bagom trægulve fra Kährs er designet til at have den mindst mulige indvirkning på miljøet. Det betyder bl.a. at alt spild i form af bark og træspån, vil blive behandlet i et avanceret genbrugssystemet, som leverer energi til hele fabrikken og tilhørende lokalsamfund.

Tilbage til naturen

Det er vigtigt, at der bibeholdes et bæredygtigt skovmiljø. I Sverige har der gennem de seneste 100 år været en jævn stigning i mængden af skov. Det betyder altså, at antallet af plantede træer langt overgår den mængde, som bliver fældet hvert år. I gennemsnit, bliver der plantet fem træer for hvert træ, der bliver fældet.

Indeholder ikke opløsningsmidler

I 1984 introducerede Kährs en produktionsproces, som er fuldstændig fri for opløsningsmidler. Dette gjorde de langt før, at det blev almen praksis i branchen.

Kun kontrollerede leverandører

Vi vælger kun leverandører, som vi er sikre på, har købt deres træ miljøbevidst. Derfor vælger vi kun leverandører, som er certificerede af FSC (Forest Stewardship Council) eller PEFC (Program for the Endorsement of Forest Certification) eller tilsvarende certifikation.

Miljøarbejde

For Kährs er det ikke kun gulvene, der skal være miljøvenlige. Det skal også gælde arbejde i produktionsenhederne. Det betyder at hvert enkel produktionsenhed indenfor Kährs følger miljø- og kvalitets-system i overensstemmelse med ISO 14001 og ISO 9001.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud +45 75 50 29 00
 a10@a10.dk

Website: www.kahrs.com

Lægningsvejledninger – link
Vedligeholdelsesvejledninger – link