Thermotec gulv

Få tilbud på Thermotec gulv nu

Hvor har du hørt om os?

Thermotec gulv

Et billede af en mand som er ved at lægge thermotec isolerende undergulv på

Med et Thermotec gulv hos A10 skal du ikke døje med kolde fødder. Ved at købe et isolerende gulvunderlag fra Thermotec vil gulvet føles varmere og derfor give en langt højere komfort.

Med isolering fra Thermotec mindskes varmetabet betydeligt med dets isolerende egenskaber. Isoleringen sikrer både et lydisolerende og varmeisolerende undergulv.

Thermotec isoleringsfyld er ideelt at bruge under et slidlag som Estrich, og det kan også bruges under gulvvarme. Det afretter dækket under slidlaget optimalt, hvilket giver en reducering i materialeforbruget til slidlaget. Thermotec er derfor en innovativ erstatning for traditionel isolering, der også gør isoleringen nemmere langs vægge og omkring rørinstallationer.

Sikkerheden spiller også en rolle ved Thermotec gulve

Når vi laver en løsning for dig med Thermotec isolering, tager vi altid en prøve efter endt opgave. Denne prøve kvalitetssikrer vi ved at sende den ned til Thermotec i Østrig, som analyserer det gennem en lang række test.

Skulle der, stik imod alle forventninger, være noget i vejen, får vi altså besked på baggrund af den ekstra kvalitetssikring. Sagt på en anden måde, er det en slags dobbeltkvalitetssikring, som gør, at du får den absolut højeste kvalitet, også efter opgaven er færdiglavet.

et billede af en thermotec prøve som er et isolerende undergulv

Isolering af gulv

Hvad er Thermotec helt præcist, tænker du måske? Det er en mere bæredygtig form for isolering, som har en høj isoleringsevne, da det er lavet af små kugler, som kan fylde et meget større areal end andre traditionelle løsninger. Det er et forholdsvist nyt produkt i Danmark og ikke desto mindre gør den nye teknologi det anvendeligt som isolering i langt de fleste konstruktioner. Det er især egnet i etage- og terrændæk, men samtidig kan Thermotec både anvendes i forbindelse med nye byggeprojekter samt renoveringsopgaver.

En lastbil med Thermotec isolering sendes ud til byggepladsen og fyldes direkte på underlaget. På den måde kommer gulvisoleringen til at følge underlaget. Det betyder, at det tilpasser sig selv omkring installationer som elinstallationer, afløb og slanger, der normalt kan være en udfordring at isolere omkring. Dette sikrer dermed en god Thermotec gulvvarme, da isoleringen er så effektiv.

Fordele ved Thermotec

Som nævnt er der en række fordele ved at vælge Thermotec til isolering af gulv. Fordelene er blandt andet:

  • Hurtig og nem udførelse
  • Fuldstændig tilpasning og dermed maksimal isoleringsevne langs vægge og omkring installationer
  • Ingen besværlig transport af isoleringsplader
  • Ingen tilskæring af plader som ved traditionel isolering
  • Ingen kuldebroer
  • Rumvægt på under 200 kg. pr. kubikmeter
  • Ingen spild af materialer
  • Læs eventuelt mere i et thermotec datablad som dog er på engelsk

Ud fra ovenstående grunde, er du sikret en høj komfort ved brug af Thermotec isolering. Isoleringsfyldet er i modsætning til andet isoleringsmateriale gangbart inden for 1-2 døgn alt afhængig af temperaturen.

Bliv klogere på undergulve med vores undergulvsguide til erhverv.

Derfor er du sikret høj komfort ved brug af Thermotec isolering. Isoleringsfyldet er i modsætning til andet isoleringsmateriale gangbart inden for 1-2 døgn alt afhængig af temperaturen.

Overvejer du Thermotec til dit næste projekt, er du altid velkommen til at kontakte os for et godt tilbud. Vi er eksperter i gulve og vi er altid klar med den helt rette vejledning i isolering af gulve.

Er Thermotec skumbeton?

Flere tror faktisk, at Thermotec er skumbeton, men dette er ikke helt sandt. I stedet er teknologien bag endnu mere effektiv til at isolere, hvorfor det er i en helt anden boldgade. Derfor snakker man også om decideret Thermotec isolering, da effekten simpelthen ligger i en liga for sig selv.