Gulve

Få tilbud på Gulve nu

Hvor har du hørt om os?

Vælg professionelle gulvløsninger

Der findes efterhånden et utal af forskellige gulve. A10 leverer individuelle gulvløsninger til erhverv – søger I nyt gulv, så kontakt os og lad os give et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi leverer en gennemtænkte og individuelle gulve til erhverv. Med vores opgaver, tager vi individuelle hensyn til æstetik, belastning, interiør og andet inventar, hvortil økonomiske ønsker, samt praktiske muligheder spiller en stor rolle i gulvløsningen. – Det er netop sådanne gulvløsninger A10 er specialister i.

Vælg eller bliv inspireret af vores gulve

Uvildige vurderinger af gulvløsninger og produkter for det specifikke projekt er en forudsætning for et resultat i topkvalitet. Med mange kombinationsmuligheder i forhold til farver og mønstre kan I være sikre på at få et både spændende og unikt nyt gulv.

Vælg den rigtige løsning

Når du skal vælge et gulv til din virksomhed, handler det om at vælge rigtigt første gang. Et gulvprojekt til B2B er ofte en større omgang. Heldigvis er vi eksperter i at gøre det på den mest optimale måde.

Et godt gulv = et godt arbejdsmiljø

På jeres kontor betyder det utrolig meget, hvordan arbejdsmiljøet er. Især støj kan spille en rigtig stor rolle for hele miljøet og påvirke alle involverede. Derfor kan vi anbefale tæpper til at løse et støjproblem.

Bestilling af gulve

I er altid meget velkomne til at kontakte os for gulvprøver, så I kan finde det gulv der passer til jeres behov og ønsker. Vi kommer gerne forbi med prøverne og guider jer frem til den rette løsning.
Alt I skal gøre er at kontakte os på 75502900.

Krav til nyt gulv

Når I vælger en gulvløsning, så er det vigtigt at overveje, hvilke krav I har til den. Gulvet skal holde i mange år, så derfor kan det være relevant at overveje vedligeholdelse og rengøring af gulvet. Med vores mangeårige erfaring på gulvområdet, kan du trygt overlade arbejdet til A10, når først vi har aftalt projektet.

Når du samarbejder med A10, er der sørget for, at der bliver foretaget de fornødne brandtest, hvor det kræves. Det er en del af vores arbejdsmåde. Vi er desuden tilsluttet ”Byggeleveranceklausulen” for gulvprodukter til byggeri i Danmark.


Byggeleveranceklausulen

Byggeleveranceklausulen lyder: “Leverandørens ansvar for mangler ved leverancer ophører 5 år efter afleveringen af det byggeri, hvori leverancen indgår. Ved leverancer til lager eller videresalg ophører ansvaret dog senest 6 år efter leveringen til køberen.

Såfremt det må anses for godtgjort, at et krav vedrørende mangler ved leverancer ikke eller kun med stor vanskelighed kan gennemføres mod leverandørens køber eller mod efterfølgende købere, anerkendes det, at kravet tillige kan gøres gældende direkte mod leverandøren.

Også i sådanne tilfælde kan leverandøren kun gøres ansvarlig for mangler, i det omfang hans egen leverance er mangelfuld, og endvidere kun i det omfang, det følger af hans eget kontraktsforhold med hans køber.

Leverandøren anerkender dog i alle tilfælde, at kunne sagsøges sammen med køberen eller efterfølgende købere i anledning af parternes indbyrdes forhold. Sagen behandles ved Voldgiftsretten for bygge- og anlægsvirksomhed.”

Kontakt os nu for at få hjælp til dit næste projekt.