Forbo – Luksus Vinyler

Få tilbud på Forbo – Luksus Vinyler nu

Hvor har du hørt om os?

Forbo LVT

LVT gulve fra Forbo giver dig muligheden for at opnå det æstetiske fra naturlige træ- og flisegulve men med fordelene fra slidstærke og komfortable vinylfliser. Allura design vinylfliser (LVT) fra Forbo findes i flere forskellige konstruktioner for at imødekomme netop dit behov, og så er de ovenikøbet bæredygtige med over 20% genanvendt materiale i bagbeklædningen.

LVT står for Luxury Vinyl Tiles, men er også kendt som ”luksus vinylfliser”. LVT-gulve er såkaldt planker eller fliser, som let kan tilpasses og monteres efter ønske. LVT kan både monteres flydende med lim eller uden lim. Vinylgulve er såkaldte vinylplader som kommer i ruller og bliver fastgjort til gulvet. Ønsker du at blive klogere på LVT, så læs vores ”Erhvervsguide til LVT

Hvad er Allura design vinylfliser?

Allura er designet og produceret i Europa. Der er anvendt en avanceret produktionsteknologi for at sikre maksimal dimensionsstabilitet, så udseendet forbliver uden synlige samlinger. Gulvet bevarer sit udseende over tid ved hjælp af et beskyttende lag på overfladen.

Allura findes i flere forskellige monteringsmuligheder; fuldlimet, lose lay med fikseringslim, loose lay og klikbare; 

 • Allura Dryback (fuldlimet)
 • Allura Flex (Looselay med fikseringslim)
 • Allura Ease (loose lay)
 • Allura Puzzle (puslespils låsesystem)
 • Allura Click Pro (klikbar loose lay)
 • Allura Decibel (akustik LVT)
 • Allura Colour (homogene fliser)

Fordele ved LVT gulve

LVT fra Forbo giver et slidstærkt gulv, hvor der ikke kun er tænkt på holdbarheden men også æstetikken. 

Der findes mange forskellige stilarter, farver og mønstre, så der er et LVT gulv til enhver smag og til ethvert projekt. Nogle af de væsentligste fordele er: 

 • Fugtbestandighed, hvilket gør det til det bedste valg til køkkener
 • Ridse og plet modstandsdygtighed er med til at sikre stor holdbarhed og problemfri vedligeholdelse
 • Blødhed, varme og akustiske egenskaber gør det behageligt at træde på 
 • Fremragende renseevne
 • Tykkelsen gør det til det ideelle gulvvalg til istandsættelser 
 • Nem montering, takket være limning og klikegenskaberne.

Fordele ved Allura LVT fra Forbo

Allura LVT fungerer godt til skolen, ældreboligen, institutionen eller vuggestuen. Kollektionen af løslagte fliser kan genanvendes, hvilket er gode nyheder for miljøet. 

 • Med Allura vælger du et bæredygtigt gulv med stor slidstyrke. 
 • Gulvene er nemme at montere og vedligeholde 
 • Allura LVT indeholder over 20% genanvendt materiale i bagbeklædningen
 • Gulvet findes i flere forskellige konstruktioner, hvilket gør det muligt at ramme den enkelte kundes behov
Forbo LVT - Luksus Vinyler
LVT ligner til forveksling et rigtig gulv. Eksempelvis trægulv. LVT kan nemlig fås i mange design og former.

Typer af Forbo LVT

Allura Dryback

Allura Dryback er den fuldlimede kollektion i Allura luksus vinyl fliser/planker. Allura Dryback tilbyder det største udvalg i design, farve, størrelse og form. Fra klassiske træplanker til moderne beton- og terrazzo-fliser. 

Allura Flex

Allura Flex LVT løser mange af dagens udfordringer gennem kollektionens “loose lay montering” ved hjælp af fikseringslim. Ved at montere Forbo Allura Flex LVT med fikseringslim, sikrer du en hurtig montering, mindre limforbrug (miljøpåvirkning) og mulighed for enkelt at kunne skifte fliser/planker ved skader. 

Med Allura Flex LVT er det perfekte vinylgulv til skoler, kontorer, klinikker, butik og showrooms. Her får du et gulv, som klarer det meste: Slidestærkt, nemt at holde ved lige og ikke mindst sikkert at gå på. Som en ekstra sidegevinst får du også her en støjreducerende gulvbelægning.

Allura Ease

Allura Ease LVT er en fuldstændig LOOSE LAY serie i vores Allura LVT kollektion. Fliserne og plankerne i Allura Ease er nemme at montere uden behov for klæbemiddel og dermed også lette at fjerne, genbruge og genanvende. Den fortrinlige dimensionsstabilitet og særlige konstruktion gør denne gulvbelægning egnet til løslagt montering. 

De 18 designs udgør en balanceret palette, som passer ind i mange anvendelsesområder.

Allura Puzzle

Allura Puzzle loose lay vinylfliser har en unik form som en puslespilsbrik i størrelsen 96×96 cm, som er specielt designet til løslagt montering. Den særlige dimensionsstabilitet, og den stærke puzzle låsesystem, gør fliserne ideelle til montering uden klæbemiddel i områder med høj trafik.

Allura Puzzle LVT er et unikt gulvsystem, som kan lægges helt uden lim, nemt kan tages op igen og nemt kan genbruges.

Ideelt til løslagt montering på for eksempel kontorer, butikker og andet erhverv, hvor man ønsker en fleksibel gulvløsning.

Allura Click Pro

Allura Click Pro LVT kollektion byder på en klikbar designløsning til ethvert område op til 1.000 m². 

De 51 designs i træ- og sten-look giver mulighed for flotte gulvdesign.

Click planker og fliser kan monteres nemt og hurtigt uden klæbemidde. Det betyder, at stop i driften minimeres, giver mulighed for genbrug af gulvet og begrænser dermed påvirkning af miljøet. 

Allura Decibel

Et støjreducerende gulv som giver et bedre arbejdsmiljø.

Allura Decibel repræsenterer den nye akustiske LVT standard. Den balancerede farvepalette i træ, sten og beton designs kombinerer et smukt gulv med en enestående trinlydsdæmpning (19 dB) og dimensionsstabilitet.

Allura Decibel er det perfekte, lyddæmpende vinylgulv til institutioner, ældreboliger, skoler, vuggestuer, børnehaver og ikke mindst til butikker og erhverv. 

Allura All-in-one

Allura all-in-one kollektion er en oversigt over design som fås i en Dryback, Flex og Click konstruktion. Det betyder, at du, uanset krav til montering, kan vælge et design, som du kan bruge over det hele. 

Med et design i flere forskellige konstruktioner har du altid adgang til et Allura design, som passer til de forskellige krav til undergulve, tidsplaner og budgetter, uden du behøver at gå på kompromis. 

Er du interesseret i at se mere fra Forbo, så tjek Forbo vinylgulve ud her.