Plankegulv

Få tilbud på Plankegulv nu

Hvor har du hørt om os?

Plankegulve

Billede af hvordan et plankegulv ser ud. Billedet viser et køkkenallerum med plankegulv.

Med plankegulve får du et gulv for livet. Det er holdbart, holder sin æstetik og sørger for et godt indeklima, samtidig med, at det er velegnet til gulvvarme.

Med plankegulve får du et mere og mere populært trægulv, som via sine brede planker tilføjer et rustikt udtryk til rummet.

Med vores netværk af leverandører, kan du få lige præcis det plankegulv du ønsker, baseret på dine behov, og ikke mindst ønsker.

Plankegulve i eg, fyr eller ask

Med plankegulve i eg, fyr eller ask får du et flot gulv i et autentisk udseende. Vores plankegulve består af overfladebehandlede planker i olie eller lak, som sikrer nemt vedligehold og et slidstærkt gulv. Vi garanterer en problemfri lægning og et plankegulv, der på alle måder er en fremtidssikret gulvløsning.

Hos A10 har vi et stort udvalg af plankegulve – derfor er der uden tvivl også et gulv, der passer til din smag og indretningsstil. Plankegulve er flotte, uanset om du foretrækker eg, fyr eller ask, og alle varianter giver et individuelt udtryk til rummet.

Et plankegulv skaber et elegant udtryk i hjemmet, fordi de lange planker forlænger rummet. Dette giver en smuk dybde, som komplimenterer din indretning. For mange er et plankegulv det ultimative trægulv, og ligegyldigt om du vælger et plankegulv i eg, fyr eller ask, vil det være en ideel tilføjelse til dit hjem.

Udseendet på dit plankegulv, er skabt af naturen, og hver eneste planke repræsenterer noget unikt. Det skaber en stilren og elegant helhed, som du i kraft af plankegulvets gode holdbarhed kan nyde i mange år.

Plankegulv til gulvvarme

Gulvvarme er ret populært i dag og findes i langt de fleste nybyg. Vi ser derfor ikke kun gulvvarme på badeværelset, men vi har taget det med i de andre rum. Nogle er måske bange for, at gulvvarme og et flot trægulv ikke kan gå hånd i hånd, men faktisk, så kan man lægge et visse plankegulve over gulvvarmebelægning. Det kræver dog varmefordelingsplader, hvorefter gulvevarmeslangerne kan fordeles rundt. På denne måde bliver varmen transporteret rundt i gulvet. Vær dog obs på, at visse trætyper kan ændres af varmen og derfor ikke tåler gulvevarme, netop fordi træ er et naturligt og levende materiale. 

Tag derfor kontakt til os for at få den rette vejledning til gulvevarme under plankegulv.

Kun kontrollerede leverandører

Vi har  leverandører, som køber deres træ miljøbevidst. Det betyder, at vores leverandører alle sammen har FSC-certificeringen (Forest Stewardship Council) eller PEFC (Program for the Endorsement of Forest Certification), eller tilsvarende certifikation.

Se vores seneste jubilæumsvideo

På enten