Referencer

Herunder kan du tage en tur rundt blandt et udpluk af vore referencer og blive inspireret til dit næste erhvervsprojekt.

Hotel Comwell

Hotel = hygge

Et hotel er naturligvis klar over, at deres hotel ikke er det samme som dit hjem. Men netop dét er deres største opgave: At komme så tæt på et hjem som muligt. Her betyder gulvet faktisk utrolig meget. Eksempelvis et tæppe er med til at hjælpe hyggen på vej.

Stilen betyder også meget

Derudover er det ikke bare nok med et pænt trægulv eller gulvtæppe for den sags skyld. Især hos Comwell forventer man et hvis niveau af kvalitet. Derfor betyder det også rigtig meget, hvordan selve gulvet ser ud. Hvilke mønstre, farver og ikke mindst type. Heldigvis er det sådan noget, vi til dagligt rådgiver i.

Zleep Hotel i Billund

Hvorfor tæpper til et hotel?

Måske et spørgsmål man ville stille sig selv. Især hvis man har tæppe derhjemme. Ofte kan tæpper være mere modtagelige for snavs med videre. Omvendt giver et tæppe bare ekstra hygge og atmosfære til et rum.

Det eneste tæppe du kan vaske

Heldigvis er tæpper meget mere i dag. Eksempelvis kan disse tæpper fra Forbo, som Zleep Hotel har fået lavet, vaske dem med en gulvvasker præcis som et gulv. På den måde får du det bedste fra begge: Hygge og nem vedligeholdelse.

Udførte opgaver for mere end 500 brands og organisationer

Danfoss Universe

Gulv på væggen?

Kan du lige gentage den? Ja, du hørte faktisk rigtig. Man kan få et gulv på væggen, som eksempelvis Danfoss Universe har fået det. Vinylgulve kan nemlig formes og tilpasses nærmest alle overflade, hvilket gør det godt til mange projekter.

Vinylgulv til cafeterie

Hos Danfoss lagde vi også vinyl i deres spiseområde til deres gæster. Det giver et hyggeligt og behageligt udtryk på samme tid med det kan gøres kreativt. Netop det er styrken ved vinylgulv, da det kan tilpasses ethvert projekt.

Disse produkter blev brugt til ovenstående projekter, men mulighederne er mange. Kontakt os så finder vi den bedste løsning for dig.