Om A10

Hvem er vi?

A10 i Kolding har arbejdet med professionelle gulv- og gardinløsninger i mange virksomheder og institutioner siden etableringen i 1973.

 

Grundlaget for os ved hver opgave er:

 

Vi udfører alle former for gulvopgaver for det offentlige og det private erhvervsliv, herunder tæpper, linoleum, gummigulve, vinyl, vinyl i vådrum, trægulve, undergulve, klinker m.m.

Alle former for gardinopgaver udfører vi også for det offentlige og det private erhvervsliv, herunder persienner, plisségardiner, lamelgardiner, mørklægning og ind- og udvendig solafskærmning m.m.

Derudover drives vi i fællesskab af de tre indehavere; René Krog Pedersen, Allan Brawn Rasmussen og Carsten Christensen som alle tager sig af alle former for gulve og gardin opgaver. 

Yderligere har vi en stab af fastansatte montører og lærlinge såvel som fast tilknyttede freelance medarbejdere som alle arbejder for at levere et topprofessionelt stykke arbejde som såvel kunde som vi kan være stolte af.

 

Derudover får du yderligere inkluderet med os

Vi påtager os opgaver over hele landet, men primært i Syddanmark. Tag et kig på vores reference side og få inspiration fra opgaver vi har udført over det ganske land. Naturligvis medlem af Gulvbranchen – Gulvbranchen er en brancheorganisation, der varetager interesser for gulv-entreprenører og leverandører til gulvbranchenen Med i (GVK) Gulvbranchens Vådrumskontrol der er en kontrol-og garantiordning, for  gulvfirmaer, der udfører gulvarbejde i vådrum. En del af i Gulvsektionen under Dansk Byggeri. Gulvsektionen varetager de overenskomstmæssige og uddannelsespolitiske interesser for branchen

 

Hos A10 får du også mange fordele. Her er et udpluk:

Lær mere om holdet bag A10

et portræt af rene hansen fra a10 tæpper med grå baggrund

René Bislev Hansen

Gulve - Service

Dorthe Kløve Petz

Adm. Medarbejder

Carsten Christensen

Gulve - Projekter

Allan Brawn Rasmussen

Gulve - Projekter

René Flohr Krog Pedersen

Gulve - Tæpper

Henrik Hansen

Undergulve - Projekter

Selle Esgici

Gulve - Projekter

Nu har du lært om os, men vi vil rigtig gerne lære dig at kende

Vi står klar til at hjælpe dig videre med dit næste gulv, tæppe eller for den sags skyld solafskærmingsprojekt.