Nora

Få tilbud på Nora nu

Hvor har du hørt om os?

Nora® gummigulv

Når du skal ud at vælge et erhvervsgulv, falder valget ofte på det traditionelle. Der bliver ikke rigtig undersøgt, hvordan markedet for gummigulve har udviklet sig, og hvor mange muligheder, der egentlig efterhånden er.

nora® systems er ledere på markedet gennem mere end 60 år. De står for 50 % af salget på verdensplan og er helt fremme, når det kommer til udvikling af gummigulve.

Der findes mange fordele ved at vælge et nora® gummigulv:

  • Gulvet er 100 % homogen
  • Gummigulvet har så tæt en overflade, at den ikke behøver at blive beskyttet med f.eks. polish – PUR – voks eller en sæbefilm. Det er kun nødvendigt at vaske og vedligeholde gulvet med rent vand.
  • Gulvet bevarer sine ergonomiske egenskaber i hele levetiden. Det betyder et gulv i høj kvalitet i rigtig mange år. Et nora® gummigulv kan sagtens holde sig i høj kvalitet i 25 år.
  • Har forbedret akustik og er behagelig at gå og stå på.
  • Er ikke følsom overfor desinfektionsmidler, alkohol, jod, urin (ingen lugt), blod, oxidationsmidler, fungis, formaldehyd osv.

Klassificering af nora® gulv

Gummigulve fra nora® er klassificeret i brandklassen B1 og udvikler ikke dioxiner, klorbrintegasser og saltsyre under brand. Sker der noget, vil der heller ikke udvikles korroderende dampe, som er ødelæggende for elektrisk udstyr i omgivelserne.

Rengøring af nora gulv

Når et gummigulv fra nora® skal rengøres, er der ikke behov for f.eks. voks eller sæbefilm. Derimod skal du blot anvende rent vand. Vi anbefaler typisk HTC twister systemet (en pad som f.eks. 3M) og en Vileda, Duo Micro tech moppe. Det er et gulv, som er let at vedligeholde og bevarer sin høje kvalitet i rigtig mange år.