Linoleumsgulve

Få tilbud på Linoleumsgulve nu

Hvor har du hørt om os?

Linoleumsgulve

Er du på udkig efter en gulvbelægning til din virksomhed, der har en høj slidstyrke og en lang levetid – så er et linoleumsgulv det helt rette valg

Med et linoleumsgulv får du et slidstærkt gulv, der egner sig til trafikerede områder. Hos A10 leverer vi professionelle gulvløsninger, der er skræddersyet til din virksomhed.

Linoleum er et velegnet materiale til gulvbelægning, især fordi materialet er utroligt slidstærkt. Gulv af linoleum har lave omkostninger, da det er utroligt nemt at vedligeholde. Alt i alt får du et praktisk gulv, der er velegnet til gulvvarme og brug af kontorstole, og så stiller det ikke særligt store krav til rengøring og vedligeholdelse.

Linoleum er et 100% rent naturmateriale. Selve materialet er fremstillet af blandt andet linolie, harpiks, kalk, kork og sten. Derfor giver det sig selv, at linoleum er utrolig slidstærkt, og dermed også egner sig til stort set alle rum, inklusive kontorer.

Linoleum gulv – Et gulv med mange muligheder

Linoleum gulv er velegnet næsten overalt inden for nybyg og renovering. Mulighederne er mange, når det gælder gulvbelægning med linoleum, da det er muligt at vælge mellem en bred vifte af kvaliteter, mønstre og farver. Derudover er det også muligt at få en skræddersyet løsning med din virksomhedslogo eksempelvis. Der findes forskellige typer af linoleumsgulve, og hvilket gulv du skal vælge, afhænger af din og din virksomheds behov.

Rengøring af linoleum

Rengøring af et linoleumsgulv skal helst ske med en fugtig klud. Når gulvet skal vaskes, er det vigtigt at man benytter en ph-neutral sæbe (sæbespåner), men med en mild opløsning. Det er vigtigt, at du ikke benytter skrappe rengøringsmidler, da det affedter gulvet og i værste tilfælde kan lede til misfarvninger på gulvets overflade. 

Ønsker du en professionel rengøring eller efterbehandling, tilbyder vi pleje af linoleumsgulv, som en del af vores professionelle gulvpleje.

Hos A10 tilbyder vi følgende typer af linoleumsgulve:

Forbo-linoleumsgulv til virksomheder

Forbo Marmoleum er en af de bedste løsninger, når det kommer til miljøvenlige og elastiske gulve. Dette gulv er Svanemærket, og det fås i mere end 300 farver i mere end 11 forskellige kollektioner. Gulvet er udstyret med Topshield2, der er en dobbelt UV-hærdet overflade, som gør gulvet ekstremt smudsafvisende, men uden at være fuld af omkostninger for dig og din virksomhed.

Når Farbo Marmoleum bliver fremstillet, er det af rene naturmaterialer, der er fornybare og vokser til igen på omkring 12 måneder. Samtidig kan linoleumsgulvet efter 30 år eller mere genanvendes, og alt dette er til stor fordel for miljøet.

Tarkett-linoleumsgulv for en grønnere verden

Linoleumsgulve er blevet brugt i mere end 100 år, og med et gulv fra Tarkett får du fat i et solidt gulv, der er yderst miljøvenligt. Desuden er et Tarkett-linoleumsgulv noget af det hårdeste, du kan finde inden for gulve. Faktisk er kun diamanter hårdere og stærkere. Gulvet er mere eller mindre vedligeholdelsesfrit, og det er især en fordel i virksomheder, hvor der er mange mennesker, der har sin daglige gang. Den pletafvisende overflade er nem at holde selv i rum, hvor der er risiko for meget skidt og snavs.

Vælg gulvbelægning linoleum til din virksomhed

Som du kan læse, findes der flere gode grunde til at vælge et linoleumsgulv. Men ikke mindst til virksomheder er det et godt valg pga. den lange levetid, høje slidstyrke og lette vedligeholdelse. Gulvet kan tåle meget stress fra kontorstole, beskidte sko mm. Farvevalget er mere eller mindre uendeligt, og det er nemt at personliggøre gulvet med logoer eller andet.

Ønsker du derfor en langtidsholdbar løsning til din virksomhed, så sats på et praktisk linoleumsgulv. Du vil helt sikkert ikke fortryde det.

Få et tilbud på et linoleumsgulv

Det kan være lidt svært helt at finde rundt i, hvad forskellene egentlig er på de forskellige linoleumsgulve, og vi anbefaler, at du kontakter os for yderligere information. Hvis du er lidt i tvivl om, hvilket gulv, der vil være det rette valg til din virksomhed, så kan du finde den rette hjælp her hos os. Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige gulve, der hver især besidder nogle unikke egenskaber. Mulighederne er mange, men har du brug for yderligere information omkring de forskellige gulve, så lad os hjælpe dig.

Lægning af linoleumsgulv

Hos A10 har vi mange års erfaring med professionelle gulvløsninger for det offentlige og private erhvervsliv. Derfor står vi altid klar med et godt tilbud på den helt rette linoleums-gulvbelægning til din virksomhed, samt den rette vejledning og rådgivning. Kontakt os her, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig.