Parketgulv

Få tilbud på Parketgulv nu

Hvor har du hørt om os?

Parketgulve

A10 leverer parketgulve i forskellige træsorter. Med mulighederne for eg, ask og bøg kan du få lige præcis dét udtryk, du ønsker.

Parketgulve er fremstillet med flere stave i bredden, hvilket gier et unikt og dynamisk udseende, der skiller sig ud fra traditionelle gulvtyper. Denne konstruktion skaber et nuanceret og levende udtryk, idet hver bræt har sit eget særpræg og ikke er identisk med de andre. Variationen i træets farve og tekstur giver et naturligt og organisk udseende, hvilket giver rummet karakter. Af denne grund er parketgulve et populært valg for virksomheder, der søger et gulv, der både er funktionelt og har en smuk visuel appel.

Massivt parketgulv

Ønsker du et massivt parketgulv frem for 3-stavs, leverer vi naturligvis også dette.

Massivt parketgulv er en klassiker inden for gulvbelægning. Gulvets robusthed gør det ideelt til områder med en del fodtrafik, fordi det kan slibes og genbehandles flere gange, hvilket forlænger dets levetid betydeligt. Med et bredt udvalg af træsorter og finish, kan massivt parketgulv tilpasses mange slags rum, hvilket gør det til et populært valg for kontorlokaler.

Parketgulv i eg, ask eller bøg

De forskellige træsorter eg, ask og bøg har hvert deres udtryk og glød. Du bør derfor overveje, hvilket gulv som passer til din virksomhed. Er det gulv skævt eller ønsker du at lægge parketgulvet ovenpå beton, hvilket vi naturligvis hjælper med. Med vores undergulvsguide, giver vi indsigt i de forskellige løsninger til et undergulv.

Med et nyt parketgulv får du et ægte trægulv, der er ligeså livligt og forskelligartet som de træer, der bruges. Parketgulv i Ask giver et livligt spil, mens et parketgulv i eg giver et mere roligt udseende. Eg er samtidigt et slidstærkt gulv og derfor er det velegnet til erhverv med højere belastning, hvor du har brug for holdbarhed.

Ligesom trægulve udvikler parketgulve også patina over tid, hvilket giver et mere autentisk udtryk og unikhed.

Kun kontrollerede leverandører

Vi har kun leverandører, som køber deres træ miljøbevidst. Det betyder, at vores leverandører alle sammen har FSC-certificeringen (Forest Stewardship Council) eller PEFC (Program for the Endorsement of Forest Certification), eller tilsvarende certifikation. Læs mere om bæredygtige gulve her.

Udover at sikre kvaliteten sikrer et stort leverandørnetværk også, at I kan få det trægulv, I gerne vil have.

Husk at du kan Kontakte os for et uforpligtende tilbud på parketgulv på +45 75 50 29 00 eller på vores mail a10@a10.dk