Ege tæpper

Få tilbud på Ege tæpper nu

Egetæpper – No Noise Runners og løse tæpper

Der er kommet nye arbejdsprocesser og et konstant stigende behov for projektarbejde, hvilket har gjort, at medarbejdere i kontormiljøer har udskiftet enkelte kontorer med et åbent kontorlandskab. Det åbner naturligvis op for en del mere støj i hverdagen, som er uundgåeligt. Dog er det muligt at dæmpe støjen med løse tæpper fra ege, så det ikke kommer til at påvirke din hverdag i storrumskontorer.

God indretning betaler sig

I ethvert kontormiljø er det vigtigt, at der er styr på indretningen. En god indretning kan gøre forskellen – både i forhold til støjniveau men i høj grad også i forhold til produktivitet. Derfor er det vigtigt, at der ikke bliver indrettet på baggrund af tilfældigheder.

Hos egetæpper har de igennem flere års erfaring specialiseret sig i at udvikle tæppeløsninger, som sikrer et sundt og støjdæmpet arbejdsmiljø.

NONO – ”No Noise Runners”

NONO fra ege er en tæppeløber, som er oplagt at anvende til kontormiljøet og åbne lokaler, som ofte kan have dårlig akustik. Derudover er det naturligvis let at anvende, idet du blot skal rulle tæppeløberen ud på gulvet. Herefter vil du kunne mærke en tydelig forskel, som gør det lettere for dig og kollegaer at tale indbyrdes og færdes uden at skabe irriterende støj.

Når kommunikation bliver til støj, er løse tæpper løsningen

Det er oplagt at anvende tæpper på kontoret for at dæmpe støjniveauet. Du kan faktisk reducere støjniveauet med op til 34 dB. Grunden til dette er, at tæpper absorberer lyden fra rummet modsat hårde gulve, som reflekterer lyden og derved styrker støjen i lokalet. Løse tæpper fra ege er designet til at dæmpe denne støj og formindske forstyrrelserne, som resulterer i forøget fokus, produktivitet og arbejdsmiljø på kontoret.

Ønsker I at se nogle prøver, så ring til os. Der er også mulighed for at træffe aftale om, at I kan se vores showroom i Kolding, hvor vi kan tale meget mere om, hvorfor løse tæpper fra ege er den rette løsning for jer.

 
Kontakt os for et uforpligtende tilbud: +45 75 50 29 00
 a10@a10.dk

Website: ege.dk

Vedligeholdelse – link
Montering – link

Se vores seneste jubilæumsvideo

På enten