Ege tæpper

Få tilbud på Ege tæpper nu

Hvor har du hørt om os?

Egetæpper – No Noise Runners og løse tæpper

Der er kommet nye arbejdsprocesser og et konstant stigende behov for projektarbejde, hvilket har gjort, at medarbejdere i kontormiljøer har udskiftet enkelte kontorer med åbne kontorlandskaber. Det åbner naturligvis op for en del mere støj i hverdagen, som er uundgåeligt. Dog er det muligt at dæmpe støjen med løse tæpper fra Egetæpper. På denne måde mindsker man støjpåvirkningen i storrumskontorer, hvilket effektiviserer arbejdsmiljøet.

Egetæpper: Løse tæpper

Hos Egetæpper har de igennem flere års erfaring specialiseret sig i at udvikle tæppeløsninger, som sikrer et sundt og støjdæmpet arbejdsmiljø.

NONO – ”No Noise Runners”

NONO fra Ege er en tæppeløber, som er oplagt at anvende til kontormiljøet og åbne lokaler, som ofte kan have dårlig akustik. Derudover er det naturligvis let at anvende, idet du blot skal rulle tæppeløberen ud på gulvet. Herefter vil du kunne mærke en tydelig forskel, som gør det lettere for dig og dine kollegaer at tale indbyrdes og færdes uden at skabe irriterende støj.

løse tæpper dæmper støj

Det er oplagt at anvende tæpper på kontoret for at dæmpe støjniveauet. Du kan faktisk reducere støjniveauet med op til 34 dB. Grunden til dette er, at tæpper absorberer lyden fra rummet modsat hårde gulve, som reflekterer lyden og dermed øger støjen i lokalet. Løse tæpper fra Egetæpper er designet til at dæmpe støj og formindske forstyrrelserne, som resulterer i forøget fokus, produktivitet og arbejdsmiljø på kontoret.

Vores udvalg af Egetæpper

Udover løse tæpper tilbyder vi også et udvalg af Ege tæppefliser og Egetæpper væg-til væg. Vi kan derfor finde det Egetæppe som passer bedst til jeres virksomhed. Hos A10 er vi eksperter i erhvervsgulve, og sammen finder vi den rette løsning til jer.


Kontakt os for et uforpligtende tilbud:
+45 75 50 29 00
 a10@a10.dk

Læs mere om Egetæpper her: ege.dk

Ønkser du at vide, hvordan du bør vedligeholde dit Egetæppe? Læs vedligeholdelsesguide her.
Har du brug for en monteringsvejledning? Se her: Montering – link