Linie design

Få tilbud på Linie design nu

Hvor har du hørt om os?

Tæpper fra Linie Design A/S

Linie Design tæpper – Nordisk design og unikt kunsthåndværk giver unikke tæpper.

Linie Design A/S er et dansk designfirma og samtidig Nordeuropas største grossist og udvikler af håndlavede tæpper. Kendetegn ved Linie Designs sortiment er typisk, at det er meget præget af elegante farver og materialer af højeste kvalitet.

Det er tydeligt at se på Linie Designs tæpper, at det udvikles på baggrund af nordiske traditioner og design. Alle tæpper fra Linie Design A/S er designet af anerkendte designere fra Skandinavien. Tæpperne er håndvævet af indiske vævere, som har forfinet håndværket gennem flere generationer. Linie Designs tæpper er betydeligt præget af den moderne nordiske stil, og deres mønstre og materialer strækker sig fra de traditionelle til nye udfordrende stile.

Linie Design har stort fokus på gode arbejdsvilkår for deres ansatte. Dette afspejler sig også i deres produkter, hvor ethvert tæppe oser af god smag – både med hensyn til indretning og samvittighed.

Med det store udvalg af tæpper fra Linie Design, vil der altid være den rette stil til din virksomhed, uanset om I ønsker en traditionel løsning med klassiske linjer eller et nytænkende design, som flytter grænsen for kvalitet og mønstre i tæpper.

Ønsker I at se vareprøver på vores løse tæpper, så ring til os på 7550 2900. Vi har et stort udbud af erhvervgulve, og sammen finder vi det rette gulv til jeres behov.

Køb Linie Design tæpper

Ønsker du et smart tæppe fra Linie Design eller har du spørgsmål, så Kontakt os her:
+45 75 50 29 00
a10@a10.dk

Website: liniedesign.com