Linie design

Få tilbud på Linie design nu

Tæpper fra Linie Design A/S

Nordisk design og unikt kunsthåndværk.

Linie Design A/S er et dansk designfirma og samtidig Nordeuropas største grossist og udvikler af håndlavede tæpper. Kendetegn ved Linie Designs sortiment er typisk, at det er meget præget af elegante farver og materiale af højeste kvalitet.

Stærke traditioner

Det er tydeligt at se på Linie Designs tæpper, at det udvikles på baggrund af nordiske traditioner og design. Alle tæpper fra Linie Design A/S er designet af anerkendte designere fra Skandinavien. Tæpperne er håndvævet af indiske vævere, som har forfinet håndværket gennem flere generationer. Linie Designs tæpper er tydelig præget af den moderne nordiske stil, og deres mønstre og materialer strækker sig fra de traditionelle til nye udfordrende stile.

Linie Design A/S har stort fokus på gode arbejdsvilkår for deres ansatte. Dette afspejler sig også i deres produkter, hvor ethvert tæppe oser af god smag – både med hensyn til indretning og samvittighed.

Med det store udvalg af tæpper fra Linie Design, vil der altid være den rette stil for din virksomhed, uanset om I ønsker en traditionel løsning med klassiske linjer eller et nytænkende design, som flytter grænsen for kvalitet og mønstre i tæpper.

Ønsker I at se nogle prøver, så ring til os på 7550 2900. Der er også mulighed for at træffe aftale om, at I kan se vores showroom i Kolding, hvor vi kan tale meget mere om, hvorfor jeres tæpper fra Linie Design er den rette løsning for jer.

 
Kontakt os for et uforpligtende tilbud: +45 75 50 29 00
 a10@a10.dk

Website: liniedesign.com

Se vores seneste jubilæumsvideo

På enten