Flydemørtel/tyndpuds gulve

Få tilbud på Flydemørtel/tyndpuds gulve nu

Tyndpudsgulve benyttes til at renovere ujævnheder og revner. Hos A10 har vi stor erfaring med tyndpuds. Vi udfører både store og små opgaver inden for tyndpudsgulve. Når det kommer til valg af undergulv er flydemørtel, eller tyndpuds som det også kaldes, populært at vælge, da det er nemt at arbejde med. Flydemørtel kan bruges til at danne et fundament for gulvbelægningen ved eksempelvis et støbt betongulv i huse, kontorer eller baderum.

Ideelt til opretning af gulve

Er du så uheldig at døje med skæve gulve eller et betongulv med mange lunker og toppe, vil flydemørtel være din redning. Tyndpuds-gulve er nemlig ideelt til opretning af skæve gulve. Især når det drejer sig om beton. Det vil flyde ud i en jævn overflade, hvor det vil lægge sig i lunkerne, mens toppene bliver slebet ned. 

Skæve gulve kan nemlig medføre flere komplikationer end bare udseendet. Der kan være flere grunde til at et gulv er blevet skævt, men ofte sker det af stor slitage på gulvet. Derfor oplever man også oftere, at gamle gulve kan gå hen og blive lidt skæve. Har du brug for mere viden på området, kan du læse vores undergulvs guide

Fordele ved tyndpuds-gulv

Der er mange fordele ved at bruge tyndpuds-gulve som enten undergulv eller som gulvbelægning med en coating ovenpå. Udover at det er hurtigt at lægge med et jævnt resultat, er det samtidig utrolig slidstærkt og har en høj bæreevne. Grunden til, at flydemørtel er så populært, er blandt andet følgende årsager:

  • Lave omkostninger i forbindelse med vedligeholdelse
  • Passer godt sammen med et estrich slidlagsgulv
  • Høj slidstærke og hårdførhed
  • Brugbart ved opretning af skæve betongulve
  • Kan nemt integreres med det isolerende thermotec undergulv

 

Flydemørtel egner sig både til erhverv og det offentlige

Udover at være praktisk er det samtidig et populært gulv at bruge som gulvbelægning. I stedet for det industrielle betonlook anbefaler vi at kombinere undergulvet med en efterbehandling af eksempelvis linoleumsgulve for et moderne resultat, som vi selvfølgelig også har hos A10.

Har du et spørgsmål til flydemørtel? 

Du er som altid velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du har et spørgsmål. Vi svarer altid med et smil på læben på dine spørgsmål ud fra vores erfaring.

Se vores seneste jubilæumsvideo

På enten