Flydemørtel/tyndpuds gulve

Få tilbud på Flydemørtel/tyndpuds gulve nu

Hvor har du hørt om os?

Tyndpudsgulve benyttes til at renovere ujævnheder og revner. Hos A10 har vi stor erfaring med tyndpuds. Vi udfører både store og små opgaver inden for tyndpudsgulve. Når det kommer til valg af undergulv er flydemørtel, eller tyndpuds som det også kaldes, populært at vælge, da det er nemt at arbejde med. Flydemørtel kan bruges til at danne et fundament for gulvbelægningen ved eksempelvis et støbt betongulv i huse, kontorer eller baderum.

Opretning af gulve

Er du så uheldig at døje med skæve gulve eller et betongulv med mange lunker og toppe, vil flydemørtel være din redning. Tyndpudsgulve er nemlig ideelt til opretning af skæve gulve og opretning af betongulv. Det vil flyde ud i en jævn overflade, hvor det vil lægge sig i lunkerne, mens toppene bliver slebet ned. 

Skæve gulve kan medføre flere komplikationer end bare udseendet. Der kan være flere grunde til et gulv er blevet skævt, men ofte sker det af stor slitage på gulvet. Derfor oplever man også oftere, at gamle gulve går hen og blive lidt skæve. Har du brug for mere viden på området, kan du læse vores undergulvs guide

Flydespartel gulv

billede der viser flydespartel gulv

Flydespartel som gulvbelægning er designet til at skabe en glat og jævn overflade. Flydespartel gulv er ses ofte i moderne byggeri, altså steder hvor der er behov for en hurtig og effektiv løsning til ujævne eller beskadigede gulve. Gulvet er også ideelt, hvis man ønsker et en hurtig gulvløsning i et råt look. Flydespartelgulv er en blanding af cement, sand og vand, som hældes ud over det eksisterende gulv og herefter udjævnes med spartel. Et gulv i flydespartel er en let gulvlægning som sikrer, at alle ujævnheder og huller bliver fyldt, således at gulvet bliver helt plant.

Flydespartel gulve er desuden kendt for en god holdbarhed, hvor gulvet er modstandsdygtigt over for slitage, hvilket gør gulvet til et ideelt valg til både erhverv og offentlige bygninger.

Fordele ved tyndpuds-gulv

Der er mange fordele ved at bruge tyndpuds-gulve som enten undergulv eller som gulvbelægning med en coating ovenpå. Udover at det er hurtigt at lægge med et jævnt resultat, er det samtidig utrolig slidstærkt og har en høj bæreevne. Grunden til, at flydemørtel er så populært, er blandt andet følgende årsager:

  • Lave omkostninger i forbindelse med vedligeholdelse
  • Passer godt sammen med et estrich slidlagsgulv
  • Høj slidstærke og hårdførhed
  • Brugbart ved opretning af skæve betongulve
  • Kan nemt integreres med det isolerende thermotec undergulv

Flydemørtel egner sig både til erhverv og det offentlige

Udover at være praktisk, er det samtidig et populært gulv at bruge som gulvbelægning. I stedet for det industrielle betonlook, anbefaler vi, at kombinere undergulvet med en efterbehandling af eksempelvis linoleumsgulve for et moderne resultat, som vi hertil tilbyder hos A10.

Har du et spørgsmål til flydemørtel? 

Du er som altid velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du har et spørgsmål. Vi svarer altid med et smil på læben på dine spørgsmål ud fra vores erfaring.