Afslibning af gulve

Få tilbud på Afslibning af gulve nu

Hvor har du hørt om os?

Afslibning af gulve

Hos A10 tilbyder vi professionel gulvpleje til erhvervsvirksomheder. Heraf afslibning af gulve. For at et gulv kan holde mange år frem, kan det være nødvendigt at investere i professionel gulvafslibning. Det giver både en flottere overflade og forlænger levetiden for dit gulv. Det betyder, at du kan spare en hel del omkostninger ved at investere i den rette gulvpleje.

Afslibning af trægulv

For at få et trægulv til at fremstå flot og elegant i årevis, så skal det vedligeholdes og plejes regelmæssigt, og nogle gange skal der en afslibning af gulvet til. På den måde vil trægulvet holde sig rigtig pænt i mange år.

Lakering af gulve

Vi tilbyder alle former for efterbehandling af trægulve og vi vejleder gerne med den bedste løsning for din virksomhed. Som overfladebehandling til gulve kan der benyttes:

  • Ludbehandling
  • Sæbebehandling
  • Oliering
  • Voksbehandling
  • Lakering

Overfladebehandlingen af trægulve skal fra tid til anden gentages for at fjerne tilsmudsning, for at forny beskyttelsen og for at bevare det ønskede udseende.

Ved valg af overfladebehandling bør der først og fremmest tages hensyn til træarten og det ønskede udseende.

I kan naturligvis få A10 til at lægge trægulv på kontoret eller i butikken, men vi kan også hyres til at stå for tæpperensning, pleje samt afslibning af jeres gulve.

Derved sikrer I, at det er professionelle og kompetente folk, som udfører opgaven.

Gulvafslibning i Kolding

Søger du professionel gulvafslibning i Kolding og omegn, så er A10 det oplagte valg for din virksomhed. Vi udfører opgaver for erhvervslivet, offentlige institutioner og undervisningssektoren. Står I overfor en stor afslibningsopgave, så hører vi gerne fra jer.

Pris på gulvafslibning 

Prisen på gulvafslibning varierer efter opgavens størrelse og eventuel efterbehandling. Hos A10 giver vi gerne et uforpligtende tilbud, så du kan få den helt rigtige professionelle gulvpleje for din virksomhed.