Timberman

Få tilbud på Timberman nu

Hvor har du hørt om os?

Timberman trægulv

Trægulve fra Timberman.

Timberman trægulve er ud over det sædvanlige. Herfra er du sikker på at få fat i et gulv, der er utroligt slidstærkt og holdbart. 

Uanset hvilket Timberman gulv, du falder for, så kan du altid regne med, at det er nemt at lægge. Alle gulvvarianterne er alle gennemtestede, så du kan være sikker på et godt resultat hver eneste gang. Timberman stræber efter at levere et produkt og efterfølgende resultat, der er helt i top – og det er det, der sikrer den store tilfredshed blandt Timbermans kunder.

Hos A10 kan vi tilbyde æstetiske trægulve fra Timberman, og vi giver dig den professionelle vejledning, du har brug for omkring valget af dit nye gulv. Vores håndværkere er specialister i gulve og de ved alt hvad der skal til for at skabe et perfekt resultat.

Findes bæredygtige gulve?

Det er faktisk et godt spørgsmål! Men for at være helt ærlig, så findes der ikke 100% bæredygtige gulve, også selvom at vi snakker om naturlige materialer. Sagen er den, at træet selvfølgelig gør gennem nogle processer fra fældning til at du har det på gulvet, og måske vælger du endda et behandlet trægulv. Derfor kan man ikke sige at trægulv er 100% bæredygtigt, men vi står inde for, at trægulv er et mere bæredygtigt gulv end så mange andre gulvtyper. 

Timerman gulve: gulve med god samvittighed

Hvis det er vigtigt for dig at have miljøet med i dine overvejelser, når du vælger dit nye gulv, så kan du være helt rolig med Timberman. Alt træ fra Timerban er nemlig lovligt fældet, og det stiller blandt andet nogle krav til de producenter og lande, som mærket forhandler med. Det har en lille smule indflydelse på udvalget af træsorter fra Timberman, men til gengæld kan du købe gulve med god samvittighed.

Alle Timbermans trægulve er CE-mærket efter ENI 14342. Timberman opretholder i øvrigt en miljøstandard svarende miljøcertificeringen DS/EN ISO 14001.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller vejledning på trægulve.
Ring +45 75 50 29 00 eller skriv til vores mail a10@a10.dk