Ege LVT – luksus vinyl

Få tilbud på Ege LVT – luksus vinyl nu

Hvor har du hørt om os?

Med denne guide håber vi at hjælpe dig på rette vej, så du finder lige præcis den løsning som passer bedst til dig. Har du flere spørgsmål, eller er du i tvivl om noget, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Ege LVT

LVT gulve fra Ege tilbyder forskellige gulve til forskellige behov. Du kan både finde vinylgulve til erhverv, indkøbscentre, supermarkeder, fitnesscentret og andre arbejdsområder. LVT gulvene fra Ege kan desuden fås i forskellige design. Lige fra det moderne og minimalistiske varme grå betonmønstre til et elegant udseende med klassiske nuancer. Alle design har et naturtro udseende. 

Inden vi går videre, står LVT for Luxury Vinyl Tiles, som løst oversat til dansk betyder luksuriøse vinylfliser. Her i guiden dykker vi lidt længere ned i lige præcis LVT gulve fra Ege.

Fordele ved LVT vinylgulve fra Ege

  • Prisen: LVT gulve fra Ege kan findes til en overkommelig pris. Du kan få et flot gulv til din arbejdsplads til en god pris. Tykkelsen af LVT gulve afgører som regel, hvor dyrt LVT gulvet. LVT gulve som har en større dybde og er som regel dyrere. LVT kan spare dig en masse penge uden at gå på kompromis med komfort, holdbarhed og flotte design.
  • Holdbarhed: kan klare en høj gå-trafik, og de holder sig ret godt. 
  • Alsidig: nemt at udskifte, slidstærk, modstandsdygtigt, 
  • Montering: det er nemt at montere 
  • Unikke design: kan fås i forskellige nuancer og design
  • Komfortabelt at gå på: et gulv skal være behageligt at gå på, og LVT gulve fra Ege er netop det. 

Ege vinylgulv

Med et vinylgulv fra Ege kan du vælge mellem følgende typer:

Planum Forte 100

Planum Forte 100 er et LVT gulv fra Ege, som bedst er egnet til supermarkeder, indkøbscentre og andre områder, som er udsat for hård belastning og tunge genstande. Denne type LVT gulv monteres nemt især med det rette undergulv

Gulvet har et minimalistisk udseende og har forskellige trædesign, som du kan vælge mellem. Det har et skandinavisk udtryk, som især er ideelt for supermarkeder og indkøbscentre. 

Planum Silence 55

Hvis ét af dine kriterier for dit gulv er, at det skal være lyddæmpende, så er Planum Silence 55 det rette gulvvalg for dig. Produktet er ideelt for boliger og butikker, da selve monterings-processen foregår uden brug af lim, da belægningen helst ikke må limes fast til undergulvet. 

Planum Silence 55 tilbydes i tre forskellige nuancer og en elegant Egetræsstruktur i syv farvevarianter. Du kan få gulvet i en mørkegrå og moderne farve, men du kan også vælge det klassiske varme skandinaviske udseende. 

Planum Classic 55

Planum Classic 55 er det bedste valg, hvis du ikke ønsker et gulv, der er dyrt, men stadig har et unikt og flot design. Denne gulvtype passer fint ind i forskellige omgivelser såsom boliger, butikker, fitnesscentre og andre områder, som til dagligt er udsat for hårdt slid og høj trafik af mennesker. Fordelen ved Planum Classic 55 er, at dele af gulvet kan udskiftes nemt, hvis en flise bliver beskadiget med tiden. 

Denne kollektion af gulv kan fås i ti forskellige design. Du kan både få det moderne og minimalistiske udseende med grå betonmønstre samt elegante Egetræsstrukturerer i klassiske nuancer. 

Planum Classic 55 Sildeben

Planum Classic 55 sildeben er det rette valg til fitnesscentre, butikker og boliger. Det er især ideelt for områder, som er udsat for hårdt slid såsom ovennævnte steder. Denne gulvtype er let at udskifte, hvis der skulle være brug for det. 

Når det kommer til rengøring af Planum Classic 55 sildeben, er det vigtigt at være opmærksom på, at man ikke må anvende for meget sæbe, da man risikerer, at gulvet får plamager. For meget brug af de forkert rengøringsmidler kan beskadige gulvet. 

Vi håber, denne guide har hjulpet dig på rette vej. Har du stadig et spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os uforpligtende.

Læs også vores ultimative erhvervsguide til LVT og blik klogere på hele LVT-universet.