Højkantsparket

Få tilbud på Højkantsparket nu

Hvor har du hørt om os?

Højkantsparket – trægulvet som holder mange år frem

højkantsparketgulv før det bliver lagt. ligger i løse rammer

Hvilke virksomheder passer højkantsparket til?

Først og fremmest passer det til et erhverv, som ønsker et gulv med et trælook. På denne måde er der som sådan ikke nogle erhverv der direkte sorteres fra. Omvendt passer gulvet særdeles godt til steder med en del slitage såsom kontor- og opholdsrum samt butikslokaler.

I den forbindelse kan vi sige, at den vigtigste proces i gulvlægning set fra brugerens perspektiv, naturligvis er valget af den rette og dermed den bedste gulvbelægning til erhverv. Subjektivitet betyder rigtig meget her, fordi look og stil betyder meget. 

På trods af den subjektive holdning er vigtig, vil vi stadig anbefale, at man også sætter sig ind i de tekniske begrænsninger først. Dermed kan man hurtigt udse sig de typer trægulve, som faktisk er mulige at vælge. Du kan selvfølgelig altid få et gratis råd med på vejen fra os.

Hvorfor er gulvtypen med de “høje kanter” et godt valg?

Navnet kommer direkte fra høje kanter, hvilket netop betyder, at gulvet er ekstra tykt, eksempelvis sammenlignet med et parketgulv. Resultatet er, at gulvet holder i lang tid. Derudover kan den rette vedligeholdelse medføre en utrolig lang holdbarhed, hvilket kan være en stor fordel. Her snakker vi om en levetid op til 30 – 50 år og i enkelte tilfælde mere. 

Omvendt er der mere løbende vedligehold sammenlignet med vinyl, linoleum og generelt set laminatgulve, fordi gulvet skal plejes med olie og/eller lakering. Hvis man tager højde for vedligeholdelsen, giver gulvet et flot og charmerende gulv som tillige holder i en god sum tid.

Højkantsparket og vedligehold

Du kommer nok ikke udenom at skulle vedligeholde et gulv uanset hvad, men med et trægulv skal man generelt vedligeholde gulvet lidt mere end andre gulvtyper. Omvendt får man et gulv som holder i lang tid og dermed på lang sigt færre udgifter til renovering. 

Her er en god guide fra gulvbranchen om hvordan man vedligeholdelse af et trægulv.

et billede af en mand som holder et højkantsparket gulv i sine hænder

Bæredygtigt produkt

Fordi træ er et naturprodukt, er det selvfølgelig mere bæredygtigt end gulvtyper med plastik og lignende. Spiller CSR og bæredygtighed derfor en rolle for din virksomhed, er det tillige en overvejelse, du også kan tage med i beslutningen. Læs mere om bæredygtige gulve her.

Har du et spørgsmål eller søger et uforpligtende råd, kan du som altid kontakte os.