Wicanders

Få tilbud på Wicanders nu

Hvor har du hørt om os?

Wicanders korkgulv

Korkgulve fra Wicanders er sammensat af 6 lag, som tilsammen skaber en slidstærk og holdbar gulvløsning.

De to lag i korkgulvet fra ægte naturkork sikrer gulvet en markant lyddæmpning samt en behagelig affjedring. Alt dette sikrer en god komfort, når du går på gulvet. Korkgulve giver desuden også en isolerende effekt, som gør, at overfladen altid føles lun.

Wicanders kork fås i mange lækre designs og kvaliteter. Hos A10.dk giver vi dig valgfrihed mellem naturtro teksturer, som er inspireret af ædle træsorter, smukke stengulve samt ægte kork. Her får du altså det bedste fra to verdener – en flot gulvflade, som samtidig er holdbar og let at vedligeholde.

Produkter fra Wicanders

Vi ved at det kan være svært at blive klog på, hvilket gulv man skal vælge. Derfor kan du herunder læse om udvalgte serier fra Wicanders gulve.  Du kan desuden altid ringe til os på 75502900 eller kontakte os her, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for jer. 

Wicanders Home
Når det kommer til hjemmet, er Wicanders Home-serie et rigtig godt valg. Den opfylder de samme krav i forhold til komfort og rengøringsvenlighed. Gulvet måler 10,5 mm og er opbygget af to lag kork samt en formstabil mellemkerne i HDF.

Wicanders Commercial
Commercial-serien fra Wicanders består af et gulv med indbygget kork. Gulvet har en flot overflade samt en solid opbygning. Denne serie er også opbygget med to lag kork, formstabil mellekerne i HDF og måler 10,5 mm.

Wicanders HydrocorkMed Hydrocork-serien får du et helt unikt gulv. Opbygningen af dette gulv har alle fordele, du kunne ønske dig: det er fjedrende, lunt, støjdæmpende og ikke mindst vandresistent.

Se vores seneste jubilæumsvideo

På enten