Wicanders

Få tilbud på Wicanders nu

Hvor har du hørt om os?

Wicanders korkgulv

Wicanders korkgulv: En slidstærk og holdbar gulvløsning

De to lag i korkgulvet fra ægte naturkork sikrer gulvet en markant lyddæmpning samt en behagelig affjedring. Alt dette sikrer en god komfort, når du går på gulvet. Korkgulve giver desuden også en isolerende effekt, som gør, at overfladen altid føles lun.

Wicanders kork fås i mange lækre designs og kvaliteter. Hos A10.dk giver vi dig valgfrihed mellem naturtro teksturer, som er inspireret af ædle træsorter, smukke stengulve samt ægte kork. Her får du altså det bedste fra to verdener – en flot gulvflade, som samtidig er holdbar og let at vedligeholde.

Fordele ved Wicanders 

Korkgulve fra Wicanders er kendt for at have flere gode egenskaber. Wicanders korkgulve er naturligt lydabsorberende, hvilket betyder, at de hjælper med at reducere støjniveauet i rummet. Dette er især nyttigt i et travle kontormiljøer, hvor støjniveauet kan være distraherende.

Derudover har korkgulve en støjreducerende effekt fra fodtrin, hvilket gør gulvet ideelt til kontormiljøer, hvor mange medarbejdere er tæt samlet. Dette skaber en mere behagelig arbejdsatmosfære og forhindrer, at støj forstyrrer dine medarbejdere.

Korkgulvet har også en naturlig varmeisolerende effekt, der hjælper med at opretholde en behagelig temperatur i rummet.

Wicanders gulve: En optimal gulvløsning

Vi ved at det kan være svært at blive klog på, det rette gulv til erhverv. Derfor kan du herunder læse om udvalgte serier fra Wicanders gulve.  Du kan desuden altid ringe til os på 75502900 eller kontakte os her, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for jer. 

Wicanders Home

Når det kommer til hjemmet, er Wicanders Home serien et rigtig godt valg. Den opfylder de samme krav i forhold til komfort og rengøringsvenlighed. Gulvet måler 10,5 mm og er opbygget af to lag kork samt en formstabil mellemkerne i HDF.

Wicanders Commercial

fra Wicanders består af et gulv med indbygget kork. Gulvet har en flot overflade samt en solid opbygning. Denne serie er også opbygget med to lag kork, formstabil mellekerne i HDF og måler 10,5 mm.

Wicanders Hydrocork

Med Hydrocork-serien får du et helt unikt gulv. Opbygningen af dette gulv har alle fordele, du kunne ønske dig: det er fjedrende, lunt, støjdæmpende og ikke mindst vandresistent.