Erhvervstæpper – alt hvad du skal vide

Denne guide “alt om erhvervstæpper” er til dig, som søger information om tæpper i erhverslivet. Erhvervstæpper fylder i dette omfattende blogindlæg alt. Vi dykker ned i, hvordan og hvorledes tæpper spiller en rolle i erhvervslivet i alt fra restaurationsbranchen og i uddannelsesinstitutionerne. 

Vi vil kigge nærmere på, hvad du helt konkret skal vælge af tæpper, og vi tager udgangspunkt i forskellige brancher, som har forskellige behov, og dermed håber på, at du kan få så meget nyttig information og viden ud af blogindlægget. 

Tæpper er mere end blot tæpper vi kender hjemmefra. Bortset fra det skal se flot ud i forhold til omgivelserne, så spiller tæpperne en langt vigtigere rolle rent funktionelt. Især for medarbejderne, personalet og for folk der trives i miljøer, hvor der er stor bevægelighed og aktivitet. I de situationer og miljøer er det centralt for personerne at kunne trives i hygiejniske og bevægelige rammer, og derfor har tæpper en vigtig rolle for virksomheder, institutioner og i erhvervslivet.

Tæppefliser til erhverv – få et lyddæmpende tæppe

Tæppefliser til erhverv er en gulvløsning med mange fordele. Rigtig mange virksomheder vælger netop tæppefliser til deres kontor da det har adskillige fordele, som gavner medarbejderne i et arbejdsmiljø som på et kontor. Som vi allerede ved foretages der ofte samtaler og telefonopkald på et kontor, og det har tæppefliser et godt modsvar på. Tæppefliser har en lyddæmpende effekt og derfor er det det helt rette valg. 

Ud over at tæppefliser tilbyder en lyddæmpende effekt, har det også en høj slidstyrke. Det gode ved tæppefliser er, at det har en lang levetid, fordi det kan klare en masse slid. Derfor er tæppefliser den ideelle gulvløsning til kontoret, da der oftest bliver brugt kontorstole. Vil du læse mere om tæppefliser? Tryk her for at læse mere om tæppefliser til erhverv

Tæpperens til erhverv

Tæpperens er ofte et overset element, når man køber ind af tæpper. Hvis der er stor bevægelighed og aktivitet på din arbejdsplads, kan det ses på dine tæpper før eller siden. Det er et faktum. Ligesom med så mange andre ting, vil jeres tæpper på arbejdspladsen påvirkes af en høj gå-trafik, og af den grund er det vigtigt at tænke over tæpperens. Med tæpperens giver du dit tæppe nyt liv. Rensning og pleje kan forlænge tæppernes levetid. 

Hvis du har væg-til-væg tæpper giver det mening at bruge tæpperens. Hvor omvendt ved tæppefliser giver det ikke mening med tæpperens, da du kan udskifte kvadratmeter tæppefliser

Tæppe til plejehjem og tæpperens

Vil du læse mere om tæpperens? Tryk her for at læse mere om professionel tæpperens til erhverv

Væg-til-væg tæpper 

Væg til væg tæpper har traditionelt været og er stadig en meget populær løsning. Noget du skal være opmærksom på, når du køber væg-til-væg tæpper er, at du ikke bare lige så nemt kan udskifte tæppet, hvis der kommer en plet eller lignende. Heldigvis kan du ofte fjerne pletten med en god omgang tæpperensning. Dog er det ikke altid, uheldet kan fikses. Dermed kan du stå med et tæppe, som måske ikke er 100% perfekt. Ovenstående er også årsagen til, vi i højere og højere grad anbefaler tæppefliser eller for den sags skyld løse tæpper. Med tæppefliser får man nemlig muligheden for kun at udskifte netop der, hvor pletten er opstået.

Vil du læse mere om væg til væg tæpper? Tryk her for at læse mere om væg-til-væg tæpper

Løse tæpper

I dag er det meget populært med store, åbne kontorlandskaber og fællesskaber, og det meste nybyggeri er lavet i hård beton, glas og stål. Det kan umiddelbart give nogle udfordringer i forhold til akustikken, og omgivet af beton er det vigtigt at sørge for en indbydende indretning, så både medarbejdere og kunder føler sig velkomne. Der er visse tæppetyper som kan løse disse udfordringer. Derfor er det afgørende, at du laver alt forarbejdet før du køber dit nye erhvervstæppe. 

klassisk eksempel på erhvervstæpper i kontormiljø

Vil du læse mere om løse tæpper? Tryk her for at læse mere om løse tæpper

Tæpper til erhverv

Tæpper kommer i mange størrelser, farver, mønstre og kvaliteter. På grund af alle disse faktorer kan det være svært at beslutte sig om, hvad man skal vælge og hvad passer bedst til arbejdspladsen. 

Der er forskellige tæpper, som tilbyder forskellige funktioner. Derfor er det vigtigt for din arbejdsplads at vurdere, hvad der lige præcis passer ind i jeres situation og arbejdsmiljø. Det er nemlig ikke de samme typer af tæpper man bør vælge i alle situationer. Derudover så giver tæpper et nyt element til din arbejdsplads, og det er også særligt vigtigt at have med i betragtning. For eksempel kan selve udseendet af erhvervstæppet give dine lokaler/afdelinger en større følelse af mere plads. 

tæpper til erhverv

Vil du læse mere om erhvervstæpper? Tryk her for at læse mere om tæpper til erhverv

Skoletæpper – hvad skal du vælge? 

Skal du købe nye tæpper ind til skolen? Hvis ja, så husk lige på disse faktorer før du beslutter dig for at købe. Når det kommer til skoletæpper, er det særligt vigtigt, at tæpperne skal være praktiske og rengøringsvenlige. Årsagen til det er, at ofte bliver tæpper på skoler snavset og beskidte på grund af børnene skal ind og ud af skolen og personalet skal gå fra det ene klasselokale til det andet klasselokale. Denne store trafik af aktivitet forårsager derfor at tæpperne bliver en smule snavset, og af den grund er det vigtigt at have det i tankerne. 

Derudover er det, ifølge os, centralt, at børnene også synes godt om tæpperne. Tæpper med mønstre og farver kan give et helt nyt udseende og lyst til at børn bevæger sig mere og er mere aktive. Farverne og de forskellige mønstre giver klasseværelserne, afdelingerne og lokalerne mere liv og et godt udseende, når man går ind på skolen. 

tæpper til skole

Vil du læse mere om skoletæpper? Tryk her for at læse mere om tæpper til skole

Tæpper til restaurant

Når det kommer til tæpper i en restaurant, så betyder udseendet meget. Der er mange overvejelser du skal gøre dig, før du beslutter dig for at købe dit næste tæppe. Tæppernes farver og mønstre kan spille en vigtig rolle i, hvilket indtryk kunderne får af restauranten. Det er også særligt vigtigt, at farverne stemmer i overens med restaurantens logo og virksomheden generelt. 

Ud over at tænke på udseendet, er det også vigtigt, at tæppet kan rengøres og har en høj slidstyrke. Den store trafik der er i restauranter kan betyde, at tæpper mister kvaliteten. Derfor er det vigtigt, at tæppet du vælger for din restaurant, har en høj slidstyrke. 

Dit næste erhvervstæppe skal helst være let at rengøres, flot design, lavet af miljørigtige materialer, slidstærk kvalitet og let at vedligeholde. 

Tæpper til restaurant

Vil du læse mere om restaurant tæpper? Tryk her for at læse mere om tæpper til restaurant

Tæpper til plejehjem

I plejehjem er det vigtigt at tænke på hygiejnen. Når det kommer til tæpper til plejehjem, så er det afgørende at have hygiejnen med i tankerne, når du skal købe dit næste tæppe. Årsagen til det er, at beboerne og de besøgende helst gerne skal kunne begå sig i et rent miljø, hvor de komfortabelt og frit kan bevæge sig rundt. 

Ud over at hygiejnen spiller en vigtig rolle, så kan tæpper også tilbyde en hyggelig stemning blandt beboerne og deres gæster. Man skal huske på, at erhvervstæpper kan sætte rammerne for stemningen og giver liv i plejehjemmet. 

Tæppe til plejehjem og tæpperens

Vil du læse mere om hvilke tæpper du skal købe til et plejehjem? Tryk her for at læse mere om tæpper til plejehjem

Tæpper til institutioner

Søger du nye tæpper til jeres institution? Hvis ja, så læs med her. Der er nogle faktorer, som er vigtige at huske på, og dem vil vi skrive om her. Hvis vi har at gøre med en børneinstitution, hvor der en masse børn som leger, er det oplagt at have et gulvtæppe, som kan holde varmen. På den måde kan du sikre, at børnene får varmen i de kolde perioder. 

Derudover er det vigtigt at pointere, at tæppet helst skal hjælpe med at dæmpe støj og larm i institutionen. Uanset om vi har at gøre med et behandlingsinstitution eller en institution hvor børn bliver passet, så skal det opfylde ét behov, og det er, at larmen og støjen holdes ude. 

Funktion og vedligeholdelse er også to vigtige faktorer. I en børneinstitution kan gulvene hurtigt blive snavset på grund af den store aktivitet som der foregår. Særligt hvis børnene kan gå ind og ud af børnehaven. Samtidig kan der også tit ske dét uheld, at enten personalet eller børnene spilder mad eller drikkevarer ned på gulvet, og derfor skal tæppet helst kunne rengøres. 

Tæpper til institutioner

Vil du læse mere om hvilke tæpper du skal købe til en institution? Tryk her for at læse mere om tæpper til institutioner

Tæpper til butik

Tæpper til butik kan være en udfordring at finde rundt i. Især når der er et stort udvalg af forskellige tæpper til priser i begge spektrum, som tilbyder forskellige kvalitetsmæssige funktioner. Derfor har vi valgt at samle alt information om, hvad du skal huske på, når du/I skal handle tæpper til butik. 

Tæpper til butik er ikke altid så enkelt, da butikker til sammenligning med andre brancher, skal have visse forretningsmæssige elementer i betragtning. Her tænker vi på om tæpperne matcher forretningens identitet og dens brandings-strategi. Det er vores erfaring, at farverne og mønstrene på tæpperne skal have en relevans til forretningen/butikken. Uanset om vi har at gøre med en lokal frisør eller en stor møbelforretning, handler det om at finde det rette tæppe, samt de rette kvaliteter.

Vil du læse mere om hvilke tæpper du skal købe til butikker? Tryk her for at læse mere om tæpper til butik

Tæpper til hospital

På hospitaler er det vigtigt at være opmærksom på medarbejdernes og patienternes aktivitet og mulighed for at kunne gå frem og tilbage mellem afdelingerne. Af den grund må tæpperne ikke være et forstyrrende element og helst skal bidrage til en bedre bevægelighed. Tæpperne skal assistere og bidrage til, at medarbejderne komfortabelt kan gå rundt. Ud over det skal tæppet være slidstærkt, fordi personalet og patienterne oftest skal går rigtig meget i løbet af en dag. Det er særligt når personalet skal fra en afdeling til en anden afdeling, eller når patienterne skal fra et værelse til et andet, at tæpperne kan bidrage til en bedre bevægelighed blandt gæsterne, personalet og patienterne. 

Hygiejnen er også en central faktor, og særligt i denne kontekst. Det skal helst være nemt at vedligeholde og let at rengøre, da tæpperne vil blive påvirket af de masse fodtrin og aktivitet der er på hospitaler. 

Tæpper til hospital

Vil du læse mere om hvilke tæpper du skal købe til hospitaler? Tryk her for at læse mere om tæpper til hospital

Få gratis relevante tips og guides

Indholdsfortegnelse