Undergulve

Få tilbud på Undergulve nu

Hvor har du hørt om os?

Undergulve

Hos A10 tilbyder vi undergulve fra markedets bedste leverandører. Vi hjælper med undergulve uanset din nuværende eller ønskede gulvtype. Du kan derfor altid ringe til os for et uforpligtende tilbud på et undergulv til en fornuftig pris.

Et undergulv er det underlag, som ligger under den egentlige gulvbelægning. Selvom det ikke er noget man ser, så er undergulvet mindst ligeså vigtigt som det færdige gulv. Et undergulv har nemlig flere fordele. For eksempel, så kan undergulve benyttes til at lyddæmpe et rum, hvilket især er fornuftigt at bruge i kontormiljøer. Derudover kan du bruge undergulv til isolering, der sikrer et bedre indeklima. Det er ikke uden betydning at anskaffe sig et undergulv i god kvalitet, hvad end du skal bruge et undergulv under dit trægulv, laminatgulv eller noget helt tredje. 

Vi leverer både pladeundergulve samt støbt undergulve. Dog kan man også anvende undergulvet som den færdige gulvbelægning, hvis man giver det den rette coating på overfladen efterfølgende.

Typer af undergulve

Hos A10 kan du få lige den type af undergulve, der passer bedst til dit behov. Vi leverer kvalitetsholdige undergulve inden for:

Opretning af skævt gulv

Et af de mest populære undergulve er flydespartel, da det er mest brugbart ved store flader, netop fordi det let flyder ud i en jævn overflade. Samtidig er det et yderst brugbart materiale, når det kommer til opretning af et skævt gulv. Et skævt gulv er nemlig ofte til stor gene i hverdagen og ikke noget med at det er træls at have et ujævnt gulv, så hører der også ofte flere komplikationer med. Derfor er det vigtigt at få fikset et ulige gulv. 

Hvorfor opstår skæve gulve?

Gulve bliver ofte slidt med tiden på grund af stor slitage eller hvis gulvet har været slebet flere gange. Derfor ser man typisk også at ældre gulve har tendens til at blive ujævne med tiden. 

Vi vil rigtig gerne give dine gulve en ny chance for at stå knivskarpt. Så hvis dit gulv har en forkert hældning, eller døjer din bygning med skævt beton, kan vi med flydemørtel rette op og slibe det til, så gulvet får en jævn overflade.

Vil du vide mere, kan du læse vores undergulvsguide til erhvervslivet.

Isolering med Termotec

Hvis du er træt af kolde gulve, kan du vælge at lægge et Thermotec undergulv, der fungerer som underlag for Estrich gulvet. Det anvendes primært til isolering af gulve som erstatning for traditionel isolering. Slip derfor let af med kolde gulve ved at vælge en undergulvsløsning med Termotec.

et billede af estrich undergulv, inden det bliver lagt på.

Vælg det rette undergulv

Med et godt undergulv øger det rummets komfort, hvad end du ønsker det som gulvbelægning med en god coating, isolering eller hvis du ønsker at genoprette et skævt gulv. Vores undergulve kan bruges under flere gulvtyper såsom linoleum, trægulv, gulvtæpper eller epoxy. Sammen finder vi den type, der passer til den gulvbelægning, du søger. 

Hos A10 giver vi gerne vejledning og gode råd til valg af undergulve. Kontakt os, så vi kan tage en snak om, hvilken slags undergulv du bør anskaffe dig.