Løse tæpper

Få tilbud på Løse tæpper nu

Løse tæpper

I dag er det meget populært med store, åbne kontorlandskaber og -fællesskaber, og det meste nybyggeri er lavet i hård beton, glas og stål. Det kan umiddelbart give nogle udfordringer i forhold til akustikken, og omgivet af beton er det vigtigt at sørge for en indbydende indretning, så både medarbejdere og kunder føler sig velkomne. Der er mange ting, der kan løse de forskellige udfordringer og problemstillinger, og løse tæpper er en af dem.

Ikke nok med, at løse tæpper udgør en æstetisk funktion, så kan løse tæpper også bidrage til en reduktion af støjniveauet – og i sidste ende dermed et bedre indeklima. Hos A10 kan vi hjælpe dig med at skabe de bedste løsninger for dig og din virksomhed i form af gulve og tæpper. Vi ligger inde med masser af gode ideer til, hvordan du bedst muligt kan imødekomme de udfordringer, du står med i forhold til støj og akustik. Hold dig derfor ikke tilbage, men giv os et kald i dag.

I menuen til venstre kan du få inspiration til, hvordan dit kontorlandskab kan indrettes med vores kvalitets løse tæpper fra ege og Linie Design. Vi har et stort galleri til inspiration, til hvordan netop jeres kontorlandskab kan se ud, og hvordan løse tæpper kan hjælpe jer på rette vej til bedre indeklima og lækkert design.

Se vores seneste jubilæumsvideo

På enten