Løse tæpper

Få tilbud på Løse tæpper nu

Hvor har du hørt om os?

Løse tæpper

Måske du tænker at løse tæpper hører fortiden til? Faktisk er det ikke helt tilfældet i dag. Der er nemlig en masse fordele ved tæpper, hvorved du kan forbedre akustikken i et rum, samt give en mere varm og hjemlig atmosfære. Hos A10 tilbyder vi løse tæpper på mål, så er du interesseret i et nyt tæppe til din virksomhed, så kan du roligt tage et kig på vores udvalg.

Løse tæpper forbedrer akutstikken

I dag er det meget populært med store, åbne kontorlandskaber og fællesskaber, og det meste nybyggeri er lavet af hård beton, glas og stål. Det kan umiddelbart give nogle udfordringer i forhold til akustikken, og hvis man er omgivet af beton, er det vigtigt at sørge for en indbydende indretning, så både medarbejdere og kunder føler sig velkomne. Der er mange ting, der kan løse de forskellige udfordringer og problemstillinger, og løse tæpper er en af dem.

Ikke nok med, at løse tæpper udgør en æstetisk funktion, så kan tæpper også bidrage til en reduktion af støjniveauet – og i sidste ende dermed et bedre indeklima. Hos A10 kan vi hjælpe med at skabe de bedste løsninger for dig og din virksomhed i form af gulve og tæpper. Vi ligger inde med masser af gode ideer til, hvordan du bedst muligt kan imødekomme de udfordringer, du står med i forhold til støj og akustik. Hold dig derfor ikke tilbage, men giv os et kald i dag.

Vores udvalg af tæpper

I menuen til venstre kan du få inspiration til, hvordan dit kontorlandskab kan indrettes med vores kvalitetstæpper fra Ege og Linie Design

Udover løse tæpper, tilbyder vi også et udvalg af væg-til-væg tæpper og tæppefliser. Er du i tvivl om, hvilken tæppeløsning der passer bedst til din virksomhed, så kontakt os i dag. Sammen finder vi det optimale gulv for dig.

Tæpper efter mål

Hos A10 er vi eksperter i at skræddersy løsninger, der passer til netop dit rum. Uanset om du leder efter et tæppe, der kan dæmpe lyden i et stort, åbent kontorlandskab, eller du ønsker en varm atmosfære, har vi løsningen. Vores tæpper efter mål er designet til dine specifikke behov og ønsker, både når det gælder funktionalitet og stil.

Få tilbud på løse tæpper

Hos A10 giver vi gerne et uforpligtende tilbud på løse tæpper. Vi er med dig fra den indledende fase ved valg af rette gulv og til montering af gulvet. Har du brug for professionel gulvpleje tilbyder vi desuden tæpperensning, så dine gulvtæpper holder mange år frem!

Vi er eksperter i gulve, og vi kan give jer inspiration til, hvordan netop jeres kontorlandskab kan se ud samt, hvordan tæpper kan hjælpe jer på rette vej til bedre indeklima og lækkert design. Læs gerne vores guide om erhvervstæpper – og alt hvad du skal vide.