CO2 reduceret trægulve

Få tilbud på CO2 reduceret trægulve nu

Hvor har du hørt om os?

CO2 reduceret trægulve, kan man virkelig få det? 

Trænger din virksomhed til et nyt gulv, hvorfor så ikke overveje et gulv på abonnement? Denne moderne og bæredygtige løsning tilbyder ikke kun fleksibilitet og økonomiske fordele, men vi tror på, at det også bidrager til en grønnere fremtid. 

Køb trægulv på abonnement

Hos A10 tilbyder vi en ny gulvløsning, der reducerer CO2-udledningen markant, uden at gå på kompromis med prisen. Det er endnu ikke muligt at investere i 100% bæredygtige gulve. Derfor har vi udarbejdet et nyt koncept, som inkluderer et mere bæredygtigt trægulv-abonnement. Vores abonnement omfatter både en vedligeholdelsesaftale og et innovativt take-back-system, der sikrer, at dit gulv ikke blot holder længere, men også bidrager til en mere bæredygtig fremtid. Når du er klar til at skifte gulvet ud, tager vi det tilbage og forbereder det til genanvendelse hos en ny kunde.

Med trægulve på abonnement er du med til at spare på CO2’en!

Vores trægulve på abonnement er startskuddet til en ny, cirkulær model inden for bæredygtige gulvløsninger. Målet med vores CO2-reducerede trægulve er at forlænge levetiden af trægulve. Vi har fundet ud af, at vi kan reducere en betydelig mængde CO2 ved at fokusere på forlænget levetid gennem korrekt pleje og vedligeholdelse. Derfor er vores abonnementsløsning startskuddet på vores bæredygtige gulvløsninger.

Vores udvalg af CO2 reducerede gulve

Er du til tæppefliser frem for trægulv, så har du muligheden for at investere i CO2 reduceret tæppefliser.

Dette koncept er lige så enkelt, som det er effektivt: Ved at abonnere på tæppefliser, kan du bidrage til en CO2-reduktion takket være vedligehold af tæppefliser.

En vision om bæredygtige trægulve

Hos A10 er vi fast besluttet på at tage bæredygtighed til det næste niveau. Vores innovative løsning med trægulve på abonnement er en CO2-reduceret løsning og et skridt i en mere bæredygtig retning. Læs mere om vores plan for bæredygtighed her

Er et CO2-reduceret guldabonnement noget for dig? Vi er klar til at guide dig igennem vores gulvløsninger!