Trægulve

Få tilbud på Trægulve nu

Trægulve til erhverv

Hos A10 leverer vi trægulve til alle typer formål fra markedets bedste leverandører. Ring til os for et uforpligtende tilbud på nye trægulve til en fornuftig pris.

Trægulve giver den enestående mulighed for at bringe naturen indenfor. Netop denne type gulv har altid været blandt favoritterne hos danske virksomheder. Tiden er et bevis på at trægulve aldrig går af mode, hvilket i høj grad skyldes træets naturlige æstetiske udtryk, samt gulvets lune overflade som gør, at trægulvet fremstår som den sikre klassiker inden for valg af gulvbelægning.

En robust og flot gulvbelægning

Et trægulv bliver man aldrig træt af at se på pga dets naturlige udseende og forskelligheder. Et trægulv er en robust gulvbelægning, og hvis I sørger for at vedligeholde gulvet korrekt, så har I et rigtig flot gulv de næste mange år. 

Uanset, om I har behov for et mørkt, mat, blankt eller lyst trægulv, så kan det lade sig gøre med en gulvløsning hos A10. Sammen finder vi den løsning, I er ude efter.

Typer af trægulv

Hos A10 kan I få lige den gulvtype, som passer ind i jeres virksomhed. Er I mest til trægulve i eg, ask eller en anden type, så får I det her hos os. Vi leverer blandt andet løsninger inden for:

Generelt er vi leveringsdygtige i alle massive trægulvtyper. Tag gerne kontakt til os og hør mere om de forskellige typer af gulve til erhverv, som vi kan tilbyde jer.

Få et tilbud på nyt trægulv fra de bedste leverandører

A10 har samarbejdsaftaler med de bedste leverandører på markedet, og vi leverer trægulve fra blandt de nedenstående producenter:

Vores leverandørnetværk sikrer jer, at I kan få lige netop dét trægulv, I ønsker, og hvis der er behov for gulvlægning, hjælper vi naturligvis med korrekt lægning af jeres nye trægulv.

Ønsker I vejledning eller en pris på jeres nye gulv, så kontakt os venligst her

Se vores seneste jubilæumsvideo

På enten