Væg til væg tæpper

Få tilbud på Væg til væg tæpper nu

Hvor har du hørt om os?

Væg-til-væg tæpper

Væg til væg tæpper har før i tiden været en populær gulvløsning i de danske hjem, men faktisk så er gulvtæpper ved at blive et hit igen. 

Hos A10 har vi et stort udvalg, når det kommer til tekstile gulvløsninger. Uanset størrelsen og omstændighederne for din gulvløsning, bruger vi altid nogle af de bedste tekstiler og produkter på markedet. Vi garanterer, at du får de bedste produkter hos os. Vi holder, hvad vi lover og samarbejder derfor kun med producenter, der opfylder vores høje kvalitetskrav.

Inbogulve er landets største indkøbsforening, og det er herfra vi køber og leverer vores tæpper. For dig betyder det, at du får professionelle løsninger til markedets mest fordelagtige priser.

Vores anbefaling af væg til væg gulvtæpper

Noget af det du skal være opmærksom på, når du køber væg-til-væg tæpper er, at du ikke lige så nemt kan udskifte tæppet, hvis der kommer en plet eller lignende. Heldigvis kan du ofte fjerne pletten med en god omgang tæpperensning. Dog må man huske på, at uheldet ikke altid kan fikses. Du kan altså risikere at stå med et tæppe, som måske ikke er 100% perfekt, men på den gode side, så foreviger man sine minder. 

MEN, vi har en løsning!

Ovenstående er også årsagen til, at vi i højere og højere grad anbefaler tæppefliser eller for den sags skyld løse tæpper. Med tæppefliser får man nemlig muligheden for kun at udskifte netop der, hvor pletten er opstået. På den måde skal man ikke udskifte hele tæppet, hvilket er en utrolig effektiv løsning. 

Er du interesseret i at læse mere om vores udvalg af gulvtæpper væg til væg, kan du se vores mærker her:

 

Det kan altså være lidt kompliceret at vælge tæpper til erhverv. Hør herunder Selle fra A10 fortælle lidt om et projekt, hvor vi hjalp med netop væg til væg tæpper. Du kan naturligvis altid kontakte os med uforpligtende spørgsmål. Vi står klar til at hjælpe dig videre med den helt rette tæppeløsning.

Se vores seneste jubilæumsvideo

På enten