Væg til væg tæpper

Få tilbud på Væg til væg tæpper nu

Hvor har du hørt om os?

Væg-til-væg tæpper

A10: Vores udvalg af væg til væg tæpper

Oplev den tidløse charme og komfort, som væg-til-væg tæpper bringer til ethvert rum.

Hos A10 har vi et stort udvalg, når det kommer til tekstile gulvløsninger. Uanset størrelsen og omstændighederne for din gulvløsning, bruger vi altid nogle af de bedste tekstiler og produkter på markedet. Vi garanterer, at du får de bedste produkter hos os. Vi holder, hvad vi lover og samarbejder derfor kun med producenter, der opfylder vores høje kvalitetskrav.

Hos A10 finder du et udvalg af væg til væg tæpper fra følgende producenter:

Billige væg til væg tæpper

Inbogulve er landets største indkøbsforening, og det er herfra vi køber og leverer vores tæpper. For dig betyder det, at du får professionelle løsninger til markedets mest fordelagtige priser.

Rensning af væg til væg tæpper

Noget af det du skal være opmærksom på, når du køber væg til væg tæpper er, at du ikke lige så nemt kan udskifte tæppet, hvis der kommer en plet eller lignende. Heldigvis kan du ofte fjerne pletten med en god omgang tæpperensning. Dog må man huske på, at uheldet ikke altid kan fikses. Du kan altså risikere at stå med et tæppe, som måske ikke er 100% perfekt, men på den gode side, så foreviger man sine minder.

En løsning er at investere i tæppefliser fremfor væg-til-væg tæpper. Her kan man udskifte dele af gulvtæppet, hvilket gør det lettere at tilpasse rummet. Omvendt giver tæpper der går fra væg til væg et mere ens resultat.

Væg til væg tæpper til kontor

Tæpper er fordelagtige til kontorer og visse erhvervsbygninger, fordi de hjælper med at støjreducere. 

Muligheden for at udskifte enkelte dele af tæppet, er årsagen til, at vi i højere grad anbefaler tæppefliser eller for den sags skyld løse tæpper. Med tæppefliser får man som nævnt muligheden for at udskifte netop dér, hvor pletten er opstået. På den måde skal man ikke udskifte hele tæppet, hvilket er en utrolig effektiv løsning. Det er altså en såkaldt billigere løsning, som samtidig forlænger gulvets levetid.

Kontakt os for et væg til væg tæppe

Det kan altså være lidt kompliceret at vælge tæpper til erhverv. Hør herunder Selle fra A10 fortælle lidt om et projekt, hvor vi hjalp med netop væg til væg tæpper. Du kan naturligvis altid kontakte os med uforpligtende spørgsmål. Vi står klar til at hjælpe dig videre med den helt rette tæppeløsning.