Bambus gulve

Få tilbud på Bambus gulve nu

Hvor har du hørt om os?

Bambus gulv

Bambusgulv er et tidløst gulvvalg, der kombinerer æstetik og holdbarhed. Gulve lavet af bambus er ikke kun æstetisk tiltalende, men også holdbare. Det er derfor en ideel løsning for erhvervslokaler, kontorer og butikker. Gulve i bambus har vundet stigende popularitet i de senere år, men hvad er det egentlig, der gør bambus til det perfekte erhvervsgulv?

Billede af et bambusgulv

Bambusgulv holdbarhed

Ligesom laminatgulve, vinylgulve og linoleumsgulv, er et bambusgulv også en utrolig holdbar og slidstærk gulvløsning. Netop derfor er bambus et ideelt valg for erhvervslokaler. Dets naturlige styrke, lange levetid, modstandsdygtighed mod skader og miljøvenlige egenskaber gør det til en alt-i-en løsning for virksomheder, der ønsker et både smukt og funktionelt gulv.

Bambus er et organisk materiale i træ, men trods dette har gulvet en høj naturlig slidstyrke. Bambusplanker kan modstå betydelige belastninger, hvilket er en nødvendighed i erhvervsmiljøer som kontorer, butikker og restauranter. Trægulve generelt har en lang levetid og med den rette vedligeholdelse og gulvpleje kan gulvet holde i mange år. 

Tryk på knappen nedenunder og læs mere om de forskellige typer af slidstærke gulve.

Ønsker du et mere miljøvenligt gulv? Ingen gulve er 100% bæredygtige, men ønsker du naturligt og organisk gulv, er bambus et godt valg. Denne trætype vokser nemlig hurtigt og kræver minimal vand og pesticider for at trives. Dette gør det til et mere miljøvenligt valg, der passer til en bæredygtig erhvervsstrategi.

Vedligeholdelse af bambusgulv

Gulve i bambus og vedligeholdelsen hertil er forholdsvist enkelt og ligetil. Den daglige rengøring af bambus kan let ske ved støvsugning eller ved gulvvask med en let fugtig gulvklud. Undgå helst at bruge for meget vand under rengøring, da det kan skade bambus over tid. Vi anbefaler altid pH-neutrale rengøringsmidler designet til trægulve, så gulvet får den rette pleje. Du bør altid undgå ammoniak, blegemiddel eller oliebaserede produkter til dine trægulve.

Beskyt gulvet på bedste vis ved hjælp af efterbehandling. Hos A10 udfører vi efterbehandling af trægulve, hvad end det gælder olie- eller ludbehandling, lakering eller afslibning.

Trægulv og gulvvarme

Har du overvejet at kombinere gulvvarme med dit nye gulv? Bambus gulv og gulvvarme er en fremragende kombination. Gulvet er en effektiv varmeleder, hvilket sikrer en jævn fordeling af varmen og giver et behageligt indeklima. Denne kombination gør det til et ideelt valg for erhvervslokaler, der ønsker at tilbyde både komfort og effektivitet. Du kan derfor med gulvet opnå en flot æstetisk løsning, der hverken går på kompromis med rummets æstetik eller medarbejdernes komfort.

Bambus gulv fra Holse og Wibroe

Hos A10 tilbyder vi bambusgulve fra Holse og Wibroe, en af de førende leverandører af bæredygtige gulvløsninger i Danmark. Vores leverandør har et sortiment af forskellige bambusplader og derfor kan vi finde det gulv, der passer til dit erhverv.

Læs mere om de grønne fordele ved et bambusgulv fra Holse og Wibroe.

Er du i tvivl om det rette gulv for din virksomhed, kan du med lethed tjekke vores produktinspiration ud eller læse vores blogindlæg ‘’Bedste gulvbelægning til erhverv’’. Vi hjælper også med personlig vejledning, så du let kan finde et gulv ud fra dine behov.