Mirage

Få tilbud på Mirage nu

Hvor har du hørt om os?

Mirage fliser og klinker

Mirage har et stærkt fokus på de nyeste trends samt vedvarende innovativ forskning.

Mirage har designet boligløsninger i over 40 år. Dette har de gjort i samarbejde med mere end 130 lande verden over. Af ovenstående grunde, betyder dette at gennem ekspertise og know-how, er Mirage i stand til at levere alle former for klinkegulvsløsninger, som er med til at fremhæve et hvilket som helst designtema på en miljøvenlig måde. Derudover har de stort fokus på nye trends og innovation.

Med gulvklinker fra Mirage er du sikret stabilitet og pålidelighed, gennem solid erfaring, der har præget i udviklingen af keramiske klinker. Derudover har stort kendskab til materialer, kombineret med forskning og udvikling, gjort det muligt for Mirage at tilbyde innovative løsninger, som i sig selv er et kvalitetsstempel.

Mirage fliser: Vision og mission

Mirage stræber efter at skabe de bedste designs – uanset størrelsen af projektet. Virksomhedens mission er at repræsentere den fremragende kvalitet, som du kan finde i italiensk klinkeproduktion.

Mirage er den helt ideelle sparringspartner til designteams og arkitekter, når det kommer til designløsninger indenfor klinker- og flisegulve. Det er bl.a. også oplagt for detailhandlere at benytte Mirage til større løsninger.

Mirage klinker: Keramiske klinker i konstant udvikling

Mirage designer og leverer løsninger, som opfylder alle krav til forskellige offentlige rum. Derudover tilbyder de et stort udvalg af produkter inden for belægninger og gulve, som giver mulighed for at opfylde tekniske krav og specifikationer. Det er oplagt at benytte sig af Mirage, når det kommer til små overflader, ventilerede facader og hævede gulve.

Læs mere på Mirages website: www.mirage.it

Fliser i Kolding

Hos A10 har vi en hel del erfaring med klinke- og flisegulv, og vi står altid klar til at hjælpe dig igennem dit gulvprojekt. Vi hjælper gerne med dit næste gulvprojekt, hvad end det omhandler Mirage fliser eller en anden gulvbelægning. Kontakt os, så vi kan den bedste løsning til dit erhverv.

Kataloger fra Mirage

Inspirationsbilleder fra Mirage