Tarkett

Få tilbud på Tarkett nu

Hvor har du hørt om os?

Tarkett vinylgulv

Vores udvalg af Tarkett vinyl

Heterogene vinylgulve

Tarkett har et bredt udvalg af farver og mønstre, som gør det muligt at tilbyde kreative løsninger med heterogene vinylgulve i erhvervsmiljøer.

Det er oplagt at anvende Tarketts heterogene vinylgulve til områder som:

  • Klinikker
  • Skoler
  • Varehuse
  • Butikker
  • Hoteller

Gulvet er udarbejdet af råvarer i høj kvalitet og innovative overfladebehandlinger gør, at gulvet har en lang levetid og holder den flotte stand i rigtig lang tid. Derudover er krav til vedligeholdelse minimalt, hvilket gør dem til et økonomisk valg af vinylgulv. Mere gulvinspiration findes her!

Homogene vinylgulve

Homogene vinylgulve fra Tarkett er særdeles modstandsdygtige og slidstærke i høj kvalitet. De er fremstillet i én gennemgående lag, hvilket giver et ekstremt holdbart gulv, som er let at monetere og billigt at vedligeholde.

Denne type gulv er et oplagt valg til løsningen, hvor der sættes høje krav til holdbarhed grundet trafik. Gulvet er udarbejdet i råvarer af høj kvalitet, hvilket er med til at give gulvet en langvarig ydeevne og et flot udseende. Derudover er det med til at sænke omkostninger til vedligeholdelse helt i bund og samtidig gøre gulvet til et økonomisk valg i forhold til levetidsomkostninger.

Tarkett gulve

Tarkett A/S er en del af Tarkett Group, som blev stiftet i 1997 i forbindelse med sammenlægning af Tarkett og Sommer. Hvert år bliver der produceret over 247 mio. kvadratmeter gulve og vægge, hvilket giver arbejde til ca. 11.000 ansatte verden over. I 2013 var omsætningen 2,5 mia. EURO.

Tarkett er den førende virksomhed indenfor gulvløsninger til erhvervs- og privatliveet. De har over 125 års erfaring i over 100 lande. Gennem Tarketts salgsafdeling tilbydes der gulve og vægge til privaten og erhvervslivet i Danmark.

Fra Tarkett tilbyder vi et bredt sortiment af gulv- og vægløsninger:

Trægulvene produceres på fabrikken i Hanaskog, Sverige. Vinylgulve til erhvervsområder produceres på fabrikken i Ronneby.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag. Er du i tvivl om det rette erhvervsgulv til din virksomhed, så kan du med fordel læse ”Den bedste gulvbelægning til erhverv”. Se eventuelt også hele vores udvalg af vinylgulve fra Gerflor eller Forbo.

Website: http://prof.tarkett.dk +45 75 50 29 00
 a10@a10.dk

Bliv inspireret af Tarkett gulve her