Vinylgulve

Få tilbud på Vinylgulve nu

Hvor har du hørt om os?

Vinylgulve

Et praktisk og flot vinylgulv gør rengøringen til en leg. Hos A10 kan vi tilbyde dig et skræddersyet tilbud på den helt rette gulvløsning med vinylgulve.

Du tænker måske ”hvad er et vinylgulv”? Et vinylgulv er slidstærkt, nemt at gøre rent og tilgængeligt i mange forskellige farver og mønstre. Vinylgulve har længe været en populær gulvtype for mange erhverv, da det er et flot og slidstærkt gulv, der kan holde til dagligdagens slid.

Vælger du vinylgulve til din virksomhed, får du en gulvløsning med mange fordele som eksempelvis:

  • Bredt udvalg af farver og mønstre 
  • Nem montering og udskiftning
  • Let at rengøre
  • Støjdæmpende effekt
  • Varmer og isolerer
  • Slidstærkt og let at vedligeholde

Find et vinylgulv, der passer til din virksomhed

Med vores mange forskellige varianter af vinylgulve, gør vi det nemt for dig at finde præcis den type gulv, du leder efter. Vi tilbyder både klassisk, ensfarvet vinylbelægning, men du kan også vælge vinylgulve i trælook, fliselook, granitlook eller andre mønstre.

På den måde kan du nemt finde lige netop den type vinylgulve, der passer til virksomhedens indretning og stil. Denne type gulv er det oplagte valg i eksempelvis entreen eller køkkenområdet/kantinen, hvor der ofte er behov for mere hyppig rengøring end i resten af virksomhedens lokaler. Søger du den rette type gulvbelægning til badeværelset, kan du også vælge en bestemt type vådrumsvinyl og dermed undgå den tidskrævende rensning af fuger og klinker.

Ensfarvet vinylgulv

Ønsker du et klassisk flot ensfarvet gulv, der skaber harmoni i hele rummet? – Så bør du overveje et ensfarvet vinylgulv. Hos os kan du finde vinylgulve i alverdens farver, hvilket gør det let at tilpasse gulvet, så det passer til din virksomhed og jeres identitet. Du får ikke bare et unikt og harmonisk gulv, du får også et flot gulv med en glat overflade. Du har derfor nu en perfekt mulighed for at tilpasse et helt unikt gulv til din virksomhed. 

Vinylgulve er en alsidig løsning til erhvervsbrug, og kan installeres i langt de fleste rum. Ofte er de også mere overkommelige end andre typer gulve, samtidig med at de kan nemt installeres. 

Er du i tvivl om hvilken du skal vælge, så kan du altid få råd og vejledning hos os.

Rengøring af vinylgulv

Selvom et vinylgulv er utrolig holdbart, så er der visse kemikalier, som du bør undgå at udsætte gulvet for. Dette gælder produkter som brun sæbe, sæbespåner som giver et fedtet overflade på gulvet. Kemikalier som acetone, klor, benzin er direkte skadelige for overfladen på vinylgulvet. 

Brug derfor lunkent vand og et neutralt rengøringsmiddel ved rengøring af vinylgulv.

Vi tilbyder flere forskellige varianter

Hos A10 tilbyder vi flere forskellige typer af vinylgulve, der alle egner sig til erhverv, men har forskellige egenskaber. De vinyltyper, vi tilbyder, er:

Amtico er et godt valg til områder som eksempelvis butikker og supermarkeder på grund af den høje slidstyrke, mens Gerflor Flooring er leverandør af gulvløsninger med vinyl til både kommercielle og private markeder. Forbo vinylgulve er ideelle til erhverv, hvor der er behov for gulve med høj skridsikkerhed, hvorimod Tarkett har et bredt sortiment af farver og mønstre, der sikrer kreative og flotte arbejdsmiljøer.

Få et skræddersyet tilbud på et vinylgulv

Vil du vide mere om dine muligheder for et nyt vinylgulv, priser eller montering, så kontakt venligst A10 i Kolding på tlf. 75 50 29 00 eller send en besked til os på a10@a10.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den bedste gulvløsning til din virksomhed.