Tarkett LVT – luksus vinyler

Få tilbud på Tarkett LVT – luksus vinyler nu

Hvor har du hørt om os?

LVT fra Tarkett

Hvis du søger et gulv til kontor eller andre rum hos virksomheden, vil Starfloor Click Ultimate passe godt til de fleste rum. Du kan få vinylgulve i planke- eller fliseformat alt efter eget ønske. Når det kommer til rengøring, er det normalvis nok med at feje eller støvsuge gulvet. Til rengøring af stærkt snavset gulve, kræver det dog en vådmopning. 

I forhold til erhverv tilbyder Tarkett vinylgulve specificeret til indkøbscentre, hoteller, butikker såvel offentlige bygninger. Som kunde har man endda mulighed for at lave sit eget gulvmønster. 

Vi håber, denne guide i LVT vinyler fra Tarkett kan være med til at hjælpe dig på rette vej. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os uforpligtende, hvis du har det mindste spørgsmål.

Hvad er LVT?

Vinylgulve er et produkt sammensat af flere lag af forskellige materialer for at danne en holdbar, praktisk og overkommelig gulvbelægning. LVT er en luksus type vinylgulv, som giver kunderne mulighed for at designe deres eget gulv. Denne type gulv kommer i mange forskellige mønstre og farver, hvilket har en tidløs udseende over sig. LVT kan installeres nemt og hurtigt, og en af de store fordele ved LVT gulve er, at de er nemme at vedligeholde.

Brug for mere information? Læs vores ultimative erhvervsguide til LVT – luksus vinylfliser.

Hvor holdbare er luksus vinylgulve fra Tarkett?

Vinylgulve fra Tarkett anses generelt for at være lavet i et holdbart materiale. Der er flere aspekter, der spiller ind, når det kommer til, hvor holdbart et gulv er. For eksempel vil kvaliteten af materialet spille en afgørende rolle. Derudover handler det meget om, hvordan materialet er blevet fremstillet, og hvor godt det blev implementeret. Alle disse faktorer har en indflydelse på, hvor længe dit gulv kan holde og den forventede levetid for dit vinylgulv.

Hvor længe holder vinylgulve fra Tarkett?

Man siger som regel, at vinylgulve kan holde mellem 5 til 25 år afhængigt af deres kvalitet, og ikke mindst hvordan gulvet er blevet implementeret og vedligeholdt. Her kan det være en fordel at tilmelde sig et professionelt abonnement fra eksempelvis en gulvlægger, og få dem til at komme forbi jævnligt for at øge levetiden af gulvet. Her kan der være mange penge at spare.

Læs mere om Tarkett vinylgulv her.

Forbo LVT - luksus vinyler

Fordele ved vinylgulve fra Tarkett 

  • Let at montere og kan begås med det samme
  • Trinlydsdæmpning
  • Nemt at vedligeholde
  • Stort udvalg af mønstre og farver
  • Tilbydes med unikke design
  • Mindre miljøbelastning kan opnås sammenlignet med andre type gulve
  • Kan klare et højt trafikniveau
  • Velegnet til erhvervsområder
  • Nemt at rengøre og lave vedligeholdelsesomkostninger
  • Maksimal slidstyrke

Typer af vinylgulve fra Tarkett:

Starfloor Click Ultimate

Starfloor Click Ultimate er det perfekte gulv til flere rum. Dette vinylgulv fra Tarkett kan både fås i træ- og stenmønstre. Desuden er det let at lægge med et enkelt klik. Lægningen går hurtigt og effektivt, og du kan bruge gulvet med det samme. Starfloor Click Ultimate passer ind i de fleste rum af virksomheden, hvis gulvet er i centrum. Det er nok at feje eller støvsuge ved rengøring, men hvis det er stærkt snavset, kan denne gulvtype godt klare en vådmopning.

iD inspiration Loose-Lay

iD inspiration Loose-Lay er et vinylgulv fra Tarkett, som har et flot design med unikke layout på gulvet. Gulvet er ekstra modstandsdygtig over for skrammer, pletter og ridser, fordi den bliver behandlet med overfladebeskyttelse. Den er op til tre gange hurtigere at montere end andre modulære vinylgulve, fordi det er løslagte fliser og planker der benyttes.

iD Mixonomi

iD Mixonomi er det ideelle gulvvalg til butikker, hoteller og andre arbejdsområder, hvor design af gulvet spiller en vigtig rolle for stedets kunder og besøgende. Derudover også hvor holdbarhed er vigtigt. Du kan få iD Mixonomi i 30+ farver og i forskellige faconer på vinylfliserne, hvilket gør det muligt at skabe kreative og farverige gulvløsninger. 

Med 8 formater og 3 mini-formater kan du kombinere på kryds og tværs, så du kan skabe et helt unikt look. Derudover er gulvet nemt at rengøre, og der er lave vedligeholdelsesomkostninger forbundet med gulvet.

Få tilbud på Tarkett LVT

Vi håber, guiden her har hjulpet dig på rette vej. Har du stadig spørgsmål omkring Tarkett lvt eller lvt gulve generelt, kan du naturligvis kontakte os uforpligtende. Vi står klar til at hjælpe dig videre, uanset om du er privat eller erhverv.