Proffessionel gulvpleje

Få tilbud på Proffessionel gulvpleje nu

et billede af en mand som er ved at lave gulvpleje på et gulv
A10 er det oplagte valg, når I skal vælge nogen til at pleje jeres gulve i virksomheden. Vi kan klare opgaver som Inden for disse områder er vi erhvervslivets foretrukne samarbejdspartner i Kolding og omegn, idet vi altid er professionelle, reelle og leverer et flot resultat. Hver gang!

Vælg eller bliv inspireret af vores gulvløsninger

Uvildige vurderinger af gulvløsninger og produkter for det specifikke projekt er en forudsætning for et resultat i topkvalitet, og med mange kombinationsmuligheder i forhold til farver og mønstre kan I være sikre på at få et både spændende og unikt nyt gulv.

tæpper til erhverv

Gulvpleje starter med kvalitet

Fra første gang vi lægger gulvet hos dig, til du har brugt det i adskillige år, sørger vi for, du får et resultat, som holder i lang tid. Det er det vigtigste for alle såvel som planeten. Derudover rådgiver vi dig i god gulvpleje.

Vores dygtige personale står klar

Gulvpleje kan være lidt svært. Heldigvis er vores dygtige personale klar til at hjælpe dig, når du ikke selv kan magte opgaven. Som virksomhed fokuserer man på det, man selv er god til. Derfor er det oplagt at lade andre professionelle hjælpe dig. Kontakt os nu for rådgivning.

Tæppe til plejehjem og tæpperens

Bestil prøver eller besøg A10 showroom

I er altid meget velkomne til at kontakte os for at udbede jer nogle prøver på nyt gulv. Dem kommer vi gerne forbi jer med, eller I kan besøge os og se vores gulve i Kolding, hvor I kan bruge vores showroom til at få inspiration. Vælger I at besøge os, må I meget gerne ringe på 7550 2900 og lave en aftale på forhånd.

I vores showroom i Kolding præsenterer vi talrige muligheder og eksempler på nye gulve. Det gælder både standardgulve og specialløsninger, mønsterlægning, kombinationer af diverse produkttyper og meget mere. Vi giver jer gerne et tilbud på nyt gulv, og det er naturligvis gratis og uforpligtende.

Få uforpligtende tilbud på pleje af jeres gulve

Ønsker I et uforpligtende tilbud på gulvpleje til jeres virksomhed, så er I meget velkommen til at kontakte os. Ring til A10 på 75502900 eller send en email til os på a10@a10.dk

Se vores seneste jubilæumsvideo

På enten