Gummigulve

Få tilbud på Gummigulve nu

Hvor har du hørt om os?

Gummigulve

Gummigulv er et slidstærkt og modstandsdygtigt gulv, men samtidig er det også et behageligt underlag.

Gummigulve er blandt de seneste år blevet meget populært som gulvbelægning. Både i erhvervslivet og i hjemmet er det blevet populært at bruge gummigulve som gulvløsning.

Hvor bruges gummigulve?

Gummigulv er et oplagt valg, hvis der skal lægges gulv i lokaler med stor aktivitet. Det kan f.eks. være sportshaller, fitnesscentre, fritidscentre, kontorer, skoler, biblioteker og andre virksomheder.

Fordele ved gummigulv

Der er adskillige fordele ved at anvende gummigulve til dit projekt. Alt afhængig af, hvor du skal lægge gulvet, er der naturligvis nogle steder, hvor fordelene vægter mere end andre steder. Se nogle af fordelene nedenfor.

Let at rengøre 

Det er utrolig let at rengøre gummigulve. Faktisk er der ingen problemer med at rengøre gulvet efter brug. Det kan f.eks. være sved på gulvet i en sportshal eller skidt fra sko, som er anvendt på gulvet.

Høj holdbarhed

Gummigulve har typisk en meget lang levetid. Dette skyldes dens slidstyrke og holdbarhed, når det kommer til moderat brug af gulvet. Gulvet kan typisk holde i rigtig mange år, selvom det løbende bliver udsat for store genstande og generel stress på overfladen.

Fungerer som skridsikkert underlag

En anden fordel ved brug af gummigulve er, at overfladen gør det til en svær opgave at glide på gulvet. Det er et krav, når der tales om gulv til brug i sportshaller, fitnesscentre og andre områder, hvor der ofte foretages aktive bevægelser i høj hastighed. Interesseret i fitness gulve, læs mere her.

Vælg det rigtige gummigulv

Det er vigtigt for os at du får valgt det rigtige gummigulv. Hos os finder du både Artico gummigulv og Nora gummigulv.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag. Så kvitterer vi med en god pris og den helt rigtige vejledning.