Afspil video

Det bløde gulvtæppe er altid en behagelig fornøjelse at stå og gå på. Samtidig virker tæpper som varm gulvbelægning – og det gælder gulvtæpper på både kontor og i andre erhverv.

Hos A10 finder I et meget stort udvalg indenfor tekstile gulvløsninger til erhverv, og med vores samarbejdsaftaler kan I være sikre på at kvalitet, garanti og levering er helt i top. Vi har blandt andet stor erfaring med kontortæpper og andre erhvervstæpper.

Tæpper fås i et utal af mønstre, farver og ikke mindst kvaliteter, hvilket gør, at der kan sammensættes for enhver smag og ikke mindst ethvert budget.

Vælg eller bliv inspireret af vores gulvløsninger

Uvildige vurderinger af gulvløsninger og produkter for det specifikke projekt er en forudsætning for et resultat i topkvalitet, og med mange kombinationsmuligheder i forhold til farver og mønstre kan I være sikre på at få et både spændende og unikt nyt gulv.

Vores dygtige hold er på sagen

Når vi lægger gulve, uanset om det er tæpper eller lignende, gør vi det altid med dine ønsker og vores ekspertise in mente. Måske tænker man ikke over et gulv i hverdagen, men er det ikke gjort rigtigt, vil man for alvor kunne mærke det. 

Tæppefliser er skabt til kontoret

Kan et tæppe højne moralen og arbejdsmiljøet på kontoret? Absolut! Tæpper giver et hyggelig og rolig atmosfære og støjen bliver absorberet. Derudover er tæppefliser smarte, fordi man kan udskifte én tæppeflise, hvis uheldet skulle være ude.

Tæpper til restaurant

Bestil prøver eller besøg A10 showroom

I er altid meget velkomne til at kontakte os for at udbede jer nogle prøver på nyt gulv. Dem kommer vi gerne forbi jer med, eller I kan besøge os og se vores gulve i Kolding, hvor I kan bruge vores showroom til at få inspiration. Vælger I at besøge os, må I meget gerne ringe på 7550 2900 og lave en aftale på forhånd.

I vores showroom i Kolding præsenterer vi talrige muligheder og eksempler på nye gulve. Det gælder både standardgulve og specialløsninger, mønsterlægning, kombinationer af diverse produkttyper og meget mere. Vi giver jer gerne et tilbud på nyt gulv, og det er naturligvis gratis og uforpligtende.

Gulvtæppets farve ændrer lokalets størrelse

Når I tænker over, hvilke farver jeres tæppe skal have, så kan du med fordel have in mente, at der gælder samme regler for tæpper som for vægfarver, idet et mørkt farvevalg gør, at rummet føles mindre, og det lyse farvevalg giver en fornemmelse af et stort rum. A10 har en kæmpe farvepalette og et stort mønsterspektrum, når det kommer til tæpper, så I kan give tæppet præcis det præg, I ønsker.

Kig forbi A10 showroom i Kolding

Ofte er andre tæpper inspirerende, og derfor har A10 naturligvis også et showroom, hvor I kan komme og lade jer inspirere i jagten på det perfekte tæppe. Ønsker I at se vores showroom, kan I ringe på 7550 2900 og lave en aftale om at kigge forbi. Alternativt kan vi komme forbi jer med nogle tæppeprøver og uanset hvad I vælger, så kan I altid få et uforpligtende og gratis tilbud på gulvtæpper.

Vil I vide mere om tæpper, så ring til os eller skriv en email på a10@a10.dk.

Når du samarbejder med os, sikrer vi selvfølgelig, at der er de fornødne brandtest, hvor de kræves. Ligeledes er vi tilsluttet “byggeleveranceklausulen” for gulvprodukter, der anvendes i byggeri i Danmark (jf. § 10, stk. 4 i AB92).

Læs mere om byggeleveranceklausulen her.