Tæpper til erhverv

Få tilbud på Tæpper til erhverv nu

Hvor har du hørt om os?
Afspil video

Det bløde gulvtæppe er altid en behagelig fornøjelse at stå og gå på. Samtidig virker tæpper som varm gulvbelægning – og det gælder gulvtæpper på både kontor og i andre erhverv.

Hos A10 finder I et meget stort udvalg indenfor tekstile gulvløsninger til erhverv, og med vores samarbejdsaftaler kan I være sikre på at kvalitet, garanti og levering er helt i top. Vi har blandt andet stor erfaring med kontortæpper og andre erhvervstæpper.

Tæpper fås i et utal af mønstre, farver og ikke mindst kvaliteter, hvilket gør, at der kan sammensættes for enhver smag og ikke mindst ethvert budget. 

Vælg eller bliv inspireret af vores gulvløsninger

Uvildige vurderinger af gulvløsninger og produkter for det specifikke projekt er en forudsætning for et resultat i topkvalitet, og med mange kombinationsmuligheder i forhold til farver og mønstre kan I være sikre på at få et både spændende og unikt nyt gulv.

Hos A10 hjælper vi gerne vores kunder med at finde det helt rigtige gulv. Derfor har vi samlet vores produktinspiration, så du kan blive inspireret og se gulvløsninger indenfor dit erhverv.

Vores dygtige hold er på sagen

Når vi lægger gulve, uanset om det er tæpper eller lignende, gør vi det altid med dine ønsker og vores ekspertise in mente. Måske tænker man ikke over et gulv i hverdagen, men er det ikke gjort rigtigt, vil man for alvor kunne mærke det. 

Tæppefliser er skabt til kontoret

Kan et tæppe højne moralen og arbejdsmiljøet på kontoret? Absolut! Tæpper giver et hyggelig atmosfære og absorberer støj. Tæppefliser er smarte, fordi man kan udskifte én tæppeflise efter slid.

Tæpper til restaurant

A10 - Et gulvfirma i Kolding

A10 er et gulvfirma beliggende i Kolding. Vi hjælper virksomheder inden for erhvervslivet med at finde det ideelle gulv, der passer til deres specifikke behov og ønsker.

Vores udvalg inkluderer en bred vifte af forskellige gulvløsninger. Dette omfatter både standard gulvbelægninger samt skræddersyede løsninger, som eksempelvis mønsterlægning og kombinationer af forskellige produkttyper. Vi giver gerne et tilbud på nyt gulv, som naturligvis er gratis og uforpligtende.

Trænger dit tæppe til en opfriskning? Hos A10 tilbyder vi tæpperensning som en del af vores professionelle gulvpleje. Det betyder, at dit gulvtæppe kan holde mange år frem med den rette pleje! 

Gulvtæppets farve ændrer lokalets størrelse

Når I tænker over, hvilke farver jeres tæppe skal have, så kan du med fordel have in mente, at der gælder samme regler for tæpper som for vægfarver, idet et mørkt farvevalg gør, at rummet føles mindre, og det lyse farvevalg giver en fornemmelse af et stort rum. A10 har en kæmpe farvepalette og et stort mønsterspektrum, når det kommer til tæpper, så I kan give tæppet præcis det præg, I ønsker.

Vi vil rigtig gerne gøre det let for dig. Derfor har vi sammensat en guide med ‘’Alt om erhvervstæpper’’.Her kan du finde alt, hvad dit nysgerrige tæppehjerte kunne begære af viden, uden at du skal gå på tæppet først!

Få et tilbud på gulvtæpper


Ofte kan et gulvvalg lede til en del spørgsmål, og derfor står vi naturligvis klar til at guide dig igennem dit næste gulvvalg, hvad end det omhandler gulvtæpper eller andre typer gulve. Alternativt kan vi altid komme forbi jer med nogle gulvprøver, og uanset hvad I vælger, så kan I altid få et uforpligtende og gratis tilbud.

Vil I vide mere om tæpper, så ring til os eller skriv en email på a10@a10.dk.

Når du samarbejder med os, sikrer vi selvfølgelig, at der er de fornødne brandtest, hvor de kræves. Ligeledes er vi tilsluttet “byggeleveranceklausulen” for gulvprodukter, der anvendes i byggeri i Danmark (jf. § 10, stk. 4 i AB92).

Læs mere om byggeleveranceklausulen her.