Sportsgulve

Professionelle sportsgulve til mange formål. A10 lægger gulve som er specialdesignet til sport.
Et sportsgulv skal være stærk, holdbart og støddæmpende på én gang.
Alle vores sportsgulve er skabt til mange timers daglig aktivitet, år efter år, og sørger for ikke at belaste kroppen unødigt, når der springes, hoppes eller sker mindre fald under aktiviteterne.

Flere af vores sportsgulve kan i øvrigt lægges oven på et allerede eksisterende halgulv, hvormed udgifterne til renovering af en ældre sportshal kan begrænses.
Der er også mulighed for transportable sportsgulve og tæppefliser til midlertidige arrangementer.

Halgulve i træ, linoleum og omnisport

Vi tilbyder 3 forskellige typer sportsgulve. Det klassiske i træ og det nyskabende sportsgulv i linoleum eller omnisport.
De to sidstnævnte typer giver mulighed for enten et punktelastisk, fladelastisk eller kombielastisk sportsgulv – og vælger du en variant i træ, er du garanteret perfekte samlinger med det patenterede Woodloc® system.

Vil du vide mere om dine muligheder for et nyt halgulv så kontakt A10 i Kolding på telefon 7550 2900 eller på mail a10@a10.dk.

EN 14904 standard dækker krav, som hjælper til forebyggelse af skader

Sportsskader vil alle, der dyrker motion, gerne undgå. Derfor findes der også krav til stødabsorbering, boldrefleksion, friktion, deformation m.m. Vælger du A10 som partner, så er du sikret en løsning, som til fulde lever op til disse krav. Vi arbejder efter EN 14904 standarden. Alle de nævnte krav hører ind under denne.