Amtico

Få tilbud på Amtico nu

Hvor har du hørt om os?

Amtico vinylgulv

Amtico vinylgulve er en rigtig god måde at skabe et moderne udtryk til rummet uden at gå på kompromis med slidstyrken

I vinylgulve fra Amtico er hvert stav unikt, hvilket resulterer i en fornemmelse af at stå og gå på et trægulv. Det sparer dig samtidig besværet med at vedligeholde gulvet ved at slibe, vokse, lakere eller oliere gulvet. Det betyder, at det er omkostninger til vedligeholdelse er presset helt i bund, når det kommer til vinylgulve fra Amtico. Derudover er gulvet godkendt til brug af kontorstole og er let at rengøre.

Denne kombination og opbygning af gulvet giver en høj slidstyrke, som gør Amtico og Spacia til et oplagt valg, hvis du har brug for gulv til kontormiljøer.

Amtico producerer desuden eget faveprint, som øger kvaliteten og netop giver dig fornemmelsen af et rigtigt trægulv.

Inddel lokalerne i forskellige rum

Med et Amtico gulv er det muligt at inddele dine lokaler i forskellige grum ved at skifte mellem forskellige Amtico desisgns. Du kan f.eks. fremhæve dit gangareal med én variant, mens dine præsentationslokaler med varer har et andet design.

Amtico er blødere at gå på end klinker. Derudover følger der også et bredt udvalg af designs indenfor natursten, hvilket giver lokalerne et naturligt look, uden at det påvirker gangkomfort for gæster, ansatte og kunder.

Et godt valg

Amtico er et godt valg til områder som f.eks. butikker og supermarkeder grundet den høje slidstyrke. Det betyder, at gulvene kan belastes med meget trafik uden at tage skade. Selv med en meget høj personpassage, kræves der minimal vedligeholdelse af gulvet.

I et supermarked kan du f.eks. med Amtico og Spacia gulve skabe spændende rum i lokalerne ved at skifte mellem designs. Hvis du har et område, der kræver god hygiejne med ferske varer, kan der med fordel anvendes klinkelignende belægning. På den anden side, kan der anvendes trælignende gulve til et område som f.eks. vin- og blomsterafdelinger, som sender signaler om kvalitet og hyggelige omgivelser. Overgangen fra design til design er enkelt og uden brug af skinner.

Spacia er let at vedligeholde og rengøre

Dette gør Spacia til et fremragende valg til f.eks. træningscentre, hvor gulve konstant udsættes for en ret voldsom belastning i form af fysisk aktive mennesker og vægte, der spredes rundt omkring på gulvet. Her kan med fordel anvnedes Spacia Access, som har en tykkere bagside, hvilket resulterer i et underlag, som er blødt at bevæge sig på.

Gulve fra Spacia er med t il at skabe en hyggelig atmosfære. Derfor er det et helt ideelt valg, hvis der ønskes at skabe et imødekomemnde indtryk og samtidig overholde de strenge krav til hygiejne, vedligehold og slidstyrke.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud +45 75 50 29 00
 a10@a10.dk

Website: Amtico og Spacia

Lægnings- og vedligeholdelsesvejledninger (engelsk) – link