Trægulve til erhverv

Hos A10 leverer vi trægulve til alle typer formål fra markedets bedste leverandører. Ring til os for et uforpligtende tilbud på nye trægulve til en fornuftig pris.

Trægulve er et bevis på, at mennesket kan få naturens redskaber til at være praktisk anvendelige, og netop denne gulvtype har altid været blandt favoritterne hos danske virksomheder. Trægulve går aldrig af mode, og det naturlige og æstetiske udtryk, plus dets lune overflade, gør, at trægulvet i dag fremstår som den sikre klassiker inden for valg af gulvbelægning.

En robust og flot gulvbelægning

Med trægulve er I sikre på, at udseendet både varierer skønt og samtidig er fantastisk pænt at se på. Et trægulv er en robust gulvbelægning, og hvis I sørger for at vedligeholde gulvet korrekt, så har I et rigtig flot gulv de næste mange år. Her får I desuden et gulv, der er meget behageligt at gå på.

Uanset, om I har behov for et mørkt, mat, blankt eller lyst trægulv, så kan det lade sig gøre med en gulvløsning hos A10. Sammen finder vi den løsning, I er ude efter.

Trægulvtyper

Hos A10 kan I få lige den gulvtype, der passer ind i jeres virksomhed. Er I mest til trægulve i eg, ask eller en anden type, så får I det her hos os. Vi leverer blandt andet løsninger inden for:

Generelt er vi leveringsdygtige i alle massive trægulvtyper. Tag gerne kontakt til os og hør mere om de forskellige typer af gulve til erhverv, som vi kan tilbyde jer.

Få et tilbud på nyt trægulv fra de bedste leverandører

A10 har samarbejdsaftaler med de bedste leverandører på markedet, og vi leverer trægulve fra blandt andet:

Vores leverandørnetværk sikrer jer, at I kan få lige netop det trægulv, I gerne vil have, og hvis der er behov for det, hjælper vi jer naturligvis med korrekt lægning af jeres nye trægulv.

Ønsker I at se nogle prøver, få vejledning eller en pris på jeres nye gulv, så kontakt os venligst her. I har også mulighed for at booke en aftale, hvor I kan se vores showroom i Kolding, så vi kan tale meget mere om, hvorfor jeres næste gulv bør være et trægulv.