Laminatgulve

En af de store fordele ved laminatgulv er, at det er meget slidstærkt og dermed et godt valg til lokaler, hvor der dagligt påføres meget stress på gulvet. Det kan være alt lige fra flytning af møbler, mange personer, der går gennem lokalet. Et eksempel er i kontormiljøer, hvor gulvet udsættes for en masse forskellige skotyper i løbet af en dag.

Lette at montere

En anden stor fordelved at anvende laminatgulv til lokaler er, at de kræver minimal vedligeholdelse og er lette at montere. Vi monterer jeres laminatgulv, så I får et resultat, som er identisk med et traditionelt trægulv og kan holde sit flotte udseende i årevis.

 

Laminatgulve kræver mindre vedligehold

Den helt store fordel ved et laminatgulv i forhold til f.eks. et trægulv er at laminatgulvet kræver meget lidt vedligehold. Når gulvet er lagt, skal der ikke arbejdes synderligt meget mere med det. Det skal hverken slibes eller lakeres.

Den helt store fordel ved at anvende laminatgulv i forhold til et traditionelt trægulv er, at det kræver meget lidt vedligeholdelse. Gulvet skal hverken slibes eller lakeres efter det er lagt. Det skal blot rengøres, når behovet opstår.

Hos A10 anvender vi det populære Pergo laminatgulv. Læs mere om Pergo laminatgulvet her.

Vi dækker jeres behov

Vil I vide mere om laminatgulve og hvilke muligheder det giver jeres virksomhed, så kontakt os. Ring til A10 på 7550 2900 eller skriv på a10@a10.dk. Så tager vi en snak om jeres behov og finder det gulv, som passer perfekt til jer.